London útikönyv (Panoráma)

London útikönyv (Panoráma)

MEDICINA
1016
4 200,00 Ft
1-3 munka nap

„London a városom. Világéletemben itt bolyongtam, és mégis, a taxisofőr biztonsága, ahogy eligazodik az utcák között, állandóan elképeszt. Ha Hoxtonból Chelsea-ba akarnék menni anélkül, hogy kérdezősködnék, jó időt kellene eltöltenem a térképpel..." - írta „Önéletrajzában" H. G. Wells. Ember Mária útikönyve a hatalmas és burjánzó angol fővárost mutatja be a magyar turistáknak a Panoráma könyvek megszokott szerkezetében, ahol a város földrajzi helyzetének, éghajlatának leírását követi a történetének, történelmének ismertetése. A Gyakorlati tudnivalók fejezete a megérkezéstől a Turisták abc-jéig ad gyakorlati tanácsokat a városba utazóknak, a Részletes útikalauz pedig London számos látnivalóihoz vezeti el az idelátogatókat. Az anyagot térképek és gazdag, színes fotómelléklet teszi teljessé.

 
Kiadás Éve
2009
Nyelv
magyar
EAN
9789632438436
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem