Argentína, Chile, Bolívia, Paraguay, Uruguay,...

Argentína, Chile, Bolívia, Paraguay, Uruguay, Falkland-szigetek térkép - Marco Polo

9491
Beszerzési idő 5-28 nap
5 450,00 Ft
ÁFA-val Előrendelhető, szállítási időről tájékoztatunk! A beszerzés bizonyos esetekben nem lehetséges, vagy csak újabb kiadást, vagy helyettesítő terméket tudunk javasolni!
Várostérképek:
Buenos Aires - Montevideo - Santiago - Sucre - Valparaiso
 
A MARCO POLO térkép segítségével fedezze fel a szélsőséges területeket. , , A térképek könnyen olvasható, új kartográfiával bírnak, melyben állandóan szép útvonalak és helyek jelennek meg. A legszebb helyek már kiemelt csillagokkal vannak megjelölve a lekerekített vázlatos térképen a térképfedélen, és sárga vagy zöld jelöléssel vannak jelölve, hogy valóban ne hagyjon ki semmit az úton. Ha az összes helyet megtaláljuk a térképen, keresse fel a nyilvántartási füzetet. A Marco Polo kontinentális és ország térképei az álom utazásról Egyiptomból Dél-Afrikába és az USA-ba Ausztráliába az új Marco Polo kontinentális és ország térképeinek 25 térképe az 1: 800 000–1: 4 millió skálán elegendő. (GB, E, D, F, NL, I, E, CZ, PL); Áttekintő térkép a kiemelkedő csillagok megjelenítéséhez / Adminisztratív térkép / Távolsági táblázat / Index: Marco Polo Főbb jellemzők / Várostervek: - Buenos Aires - Montevideo - Santiago de Chile - Sucre - Valparaiso Utazási és közlekedési információk / Nemzeti parkok, természeti parkok és világörökségi listák az UNESCO áttekintő térképe a nemzet és a keresési mező adatai alapján Kiválasztott látnivalók, táj- és víznevek a keresőmezővel kapcsolatos információkkal Festői útvonalak és látnivalók, többnyelvű jelmagyarázat, vázlatos térkép a kibontakozáshoz, távolsági táblázat, nemzeti parkok és világörökségi helyek listája, hely index .
Kiadás Éve
2016
Megjelenési forma / Kötészet
Kemény borítós
egyoldalas
Méretarány (elsodleges)
1 : 4 000 000
Nyelv
angol
cseh
francia
holland
lengyel
német
olasz
spanyol
EAN
9783829739375
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem