Duna menti kerékpárút Ausztriában (6)

Duna menti kerékpárút Ausztriában (6)

FRIGORIA
9265
Beszerzési idő 5-28 nap
3 590,00 Ft
ÁFA-val Előrendelhető, szállítási időről tájékoztatunk! A beszerzés bizonyos esetekben nem lehetséges, vagy csak újabb kiadást, vagy helyettesítő terméket tudunk javasolni!

PASSAU-BÉCS-HAINBURG / ÖSSZEKÖTŐ ÚTTAL RAJKÁIG ÉS SOPRONIG /SZÍNES TÉRKÉPMELLÉKLETTEL.

A Duna osztrák szakasza mentén kiépített 368 km hosszú kerékpárutat ismerteti és minden olyan információt tartalmaz, amely fontos lehet a táj szépségei, a kultúra és a történelem értékei iránt érdeklődő kerékpáros turistának. A kerékpárút végig a Duna mentén, sík terepen, a közúttól, a forgalomtól távol halad, ahol biztonságos körülmények között kerekezhetünk. Az útvonal mellett számos látnivaló van. A túra külön előnye, hogy olcsón megoldható, mert Ausztriában vadkempingezni is lehet, ingyenes kijelölt kempinghelyek vannak. Ezeket könyvünk ismerteti. A könyv útbaigazítást ad szálláslehetőségekről, étkezési helyekről, árakról, kerékpárszervizekről, -kölcsönzőkről stb. A várostérképvázlatok, valamint az útvonalat részletesen ábrázoló térképmelléklet segít a tájékozódásban. Ez a könyv melegen ajánlható mindazoknak a fiataloknak, gyerekes családoknak, akik szeretnek olcsón és biztonságos körülmények között túrázni. Ideális célpont iskolai kirándulásokhoz is.

 
Kiadás Éve
2018
Nyelv
magyar
EAN
9789639586468
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem