Barcelona élménygyűjtő - 100 csodálatos ötlet -...

Barcelona élménygyűjtő - 100 csodálatos ötlet - LINGEA

9211
Beszerzési idő 5-28 nap
4 990,00 Ft
ÁFA-val Előrendelhető, szállítási időről tájékoztatunk! A beszerzés bizonyos esetekben nem lehetséges, vagy csak újabb kiadást, vagy helyettesítő terméket tudunk javasolni!
Merüljünk el a világ egyik legizgalmasabb, legsokoldalúbb városának hangulatában. A hegyek és a tenger közötti idilli fekvésű Barcelona vibráló, merészen modern városában a gótikus kincsektől a divatos bárokig, innovatív építészetig és a kiváló ételekig mindenből ízelítőt kaphatunk. Az Élménygyűjtő nem a nagyvárosok zsúfolt turistacélpontjaihoz kalauzolja az utazót, hanem sokkal inkább a városok valódi hangulatát, rejtett kincseit próbálja megismertetni vele. A sorozat legfrissebb kiadása ezúttal a modernizmus fővárosába, Barcelonába kíséri az utazás szerelmeseit. Fedezzük fel Gaudí építészeti remekeit, a Park Güellt, a Casa Battlót és a még ma is befejezetlen bazilikát, a La Sagrada Famíliát, majd pedig élvezzük az elénk táruló panorámát a Montjuic libegőből. Sétáljunk végig a város fő sugárútján, a turistáktól nyüzsgő La Ramblán. Ha viszont a turisták helyett inkább a helybéliek között vegyülnénk el, fedezzük fel a Mercat de la Boqueria és a Mercat de la Concepció piacok izgalmas kínálatát. Merüljünk el a történelemben a Barri Góticban, érezzük át a múltat, miközben a város legjobb churrosát esszük a Carrer dels Banys Nouson. Látogassunk el Barcelóna zöld oázisába, a szépséges Parc de la Ciutadellába. Ha kedvünk támad vásárolgatni, egy finom ebédre vagy vacsorára, romantikához, családi programhoz, nevezetességekhez vagy csak egyszerűen belefeledkezni az utca forgatagába, kiadványunk számos lehetőséggel szolgál.

 
Kiadás Éve
2018
Megjelenési forma / Kötészet
puha laminált papírkötés | Oldalszám: 173 | Formátum: 116x170
Nyelv
magyar
EAN
9786155663697
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem