• Akció!
  • -30%
Magyarország hetedhét határán -...

Magyarország hetedhét határán - Rendhagyó térképes útikalauz

Hibernia
9024
Készleten
4 186 Ft 5 980 Ft -30%
1-3 munka nap

Különleges útikönyvet kap kézhez a kedves olvasó, melyben nem egy ország, táj, vagy város látnivalóit mutatjuk be, hanem hazánk egy-egy nagyobb városát megtekintve, majd innen elindulva kelünk át a ma már döntően könnyen átjárható országhatárokon.

A Magyarországgal szomszédos hét ország közeli helyein kisebb-nagyobb kirándulásokat tehetünk, eközben a szép és még szebb, ám néha egymástól távol eső helyszíneket leginkább autóval érdemes felkeresni.

A három közeli főváros, Bécs, Pozsony és Zágráb csodái mellett számos, döntően magyar emlékeket is őrző települést járhatunk be. A legtöbb magyar számára jobbára ismeretlen tájakra (Csallóköz, Kárpátalja, Partium, Szlavónia, Dél-Burgenland) is elvezet könyvünk, eközben páratlan és elbűvölő vízi világokat (Fertő, Kopácsi-rét, Csallóköz) is felfedezhetünk. Izgalmas és látványos, ám nem túl nehéz hegyi túrák is várnak ránk a Szlovák-paradicsomban, a Bihar-hegységben, a Pádis-fennsíkon és Burgenland várvidékén.

Kiadás Éve
2017
Megjelenési forma / Kötészet
0 cm
7 x 21
8 oldal borító és 304 oldal belív
14
70 db térkép
500 db fénykép
Puhaborító
Nyelv
magyar
Szerző
Etédi Alexa
Korpás Árpád
Marton Jenő
Miehle Dániel
Nagy Gábor
Nagy Nóra és Ferenc
Vétek György
Wenszky Nóra
EAN
9786155426339
Legyél te az első! Mondd el milyen a termék!
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem