Hátizsákkal a mosolyok földjén

Hátizsákkal a mosolyok földjén

Ráduly Bea
8985
Előjegyezhető
2 489,99 Ft
ÁFA-val

Ez nem egy részletes és mindenre kiterjedő útikönyv, sokkal inkább egy hátizsákos világjáró szemüvegén keresztül látott és papírra vetett izgalmas útinapló. Tanulságos kalandleírás arról, hogyan járta be 2008 februárjában két lány Délkelet-Ázsia (Thaiföld, Laosz, Vietnam és Kambodzsa) legszebb részeit egy szál hátizsákkal. Akik egy hirtelen jött elhatározást követve felültek a következő Bangkokba tartó gépre. Majd rábízva magukat a sors szeszélyére, hagyták, hogy a körülmények alakítsák napirendjüket.

Felkészülésül azoknak, akik ezekbe az országokba készülnek. És azoknek is, akik inkább szobájuk biztonságot nyújtó karosszékéből szeretik bejárni a világot. Garantáltan ők sem fognak unatkozni.

 
Kiadás Éve
2009
Nyelv
magyar
Szerző
Ráduly Bea
EAN
9789630683319
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem