London és környéke útikönyv - Stonehenge,...

London és környéke útikönyv - Stonehenge, Oxford, Cambridge, Canterbury

Ketzal
8901
2 979,99 Ft
ÁFA-val 1-3 munka nap

London Európa legnagyobb városa, melyet az is ismer, aki soha nem járt a „Szigetországban”. Mindenki fejből sorolja a nevezetességeket: Big Ben, Tower Bridge, Szent Pál-székesegyház, British Museum, stb. Ismerjük a királyi család tagjait, figyeljük a róluk szóló hivatalos és nem hivatalos híreket. Szeretjük az emeletes buszokat, a piros telefonfülkéket, a postaládákat, az angol reggelit és a testőrök egyenruháját.


London azonban sokkal több ennél. Pezsgő metropolisz, számtalan náció lakóhelye, gazdasági, politikai, kulturális központ, a világ egyik leglátogatottabb városa. A számtalan látnivaló és érdekesség bemutatása természetesen minden könyv kereteit meghaladja. Törekszünk azonban arra, hogy a magyar utast érdeklő helyszínek közül a legtöbbet mutassuk be. Útikalauzunk célja, hogy Londonban „kötelező” régi és legújabb nevezetességein kívül – a sorozat célkitűzésének megfelelően – a magyar vonatkozású és talán kevéssé ismert látnivalókat, emlékhelyeket is bemutassa.


Szeretnénk megismertetni az olvasóval a főváros szűkebb és tágabb környezetét is. Nem titkolt célunk, hogy arra ösztönözzünk mindenkit, ha teheti, ismerkedjen meg az angol vidékkel is. Meglátogatjuk a legszebb London melletti kastélyokat, a misztikus Stonehenge-t, felkeressük a közeli kisvárosokat, például Cambridge-t, Oxfordot, Canterburyt.

 
Kiadás Éve
2007
Megjelenési forma / Kötészet
paperback
Nyelv
magyar
Szerző
Dr. Budai Zoltán - Horváth Gyula
EAN
9789638623089
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem