Utazók atlasza - Kalauz a világ kihagyhatatlan...

Utazók atlasza - Kalauz a világ kihagyhatatlan látnivalóihoz

KOSSUTH
8837
7 300,00 Ft
1-3 munka nap
Utazni jó! Bármikor érdemes beülni az autóba, felülni a repülőre vagy a vonatra, s elindulni világot látni. A legvonzóbb úti célokat bemutató és az utazásra buzdító kötet egyaránt szól a megszállott utazókhoz és az utazás iránt érdeklődőkhöz. Felhívja a figyelmet azokra a helyekre, amelyekről eddig talán csak álmodoztunk, vagy esetleg még álmodozni sem mertünk. A kötet fejezetei a világ egy-egy különleges pontját mutatják be, és meggyőznek arról, hogy útra kell kelnünk, fel kell keresnünk egy várost, egy vidéket, mert elragadóan szép, mert mesés történelmi múltja van vagy mert nagyon népszerű. Ez a kötet több mint útikönyv! Segít a döntésben, és az úton is hűséges segítőtárs. Nemcsak utazási tippeket ad, hanem hasznos információkat is az adott hely időjárásáról, az ott élők szokásairól, valamint a látnivalókról. A térképek megkönnyítik az útvonaltervezést, a színes művészi fotók felvillantják öt világrész csodáit: a lenyűgöző Grand Canyont, a fenséges Himaláját, a szír lovagvárakat, az inkák örökségét, Közép-Európa történelmi városait és még számos csodaszép ismert és ismeretlen úti célt.

 
Kiadás Éve
2007
Megjelenési forma / Kötészet
224oldal
Keményborítós
Nyelv
magyar
EAN
9789630949125
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem