Az Aranykert közepén - Dunaszerdahelyi járás

Az Aranykert közepén - Dunaszerdahelyi járás

NAP KIADÓ
8774
5 900,00 Ft
ÁFA-val 1-3 munka nap

Az olvasó a könyvben a hajdani Aranykert, a Csallóköz szívében fekvő, a tájegység mai területének nagyobbik részét kitöltő Dunaszerdahelyi járás (és települései) utóbbi ezeregyszáz évét áttekintő - számos térképekkel és képekkel kiegészített - rövid történeti feldolgozásban tallózhat. Bár a Dunaszerdahelyi járásról készített kiadványunk nem az első, s reményeink szerint nem is az utolsó ilyen jellegű kísérlet; ez a könyv szeretne mégis a régió olyan új névjegye, tömör tényszerű bemutat(koz)ása lenni, amely korlátozott terjedelmében a lehető legtöbb információt kínálja olvasóinak. A Csallóközt és településeit, illetve az itt élők sorsát és küzdelmeit kívánja egységes képben összefoglalva ismertetni, ittlétünk ezeregyszáz esztendejének történetéről számol be dióhéjban.

 
Kiadás Éve
2012
Nyelv
magyar
EAN
9788081040221
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem