Éjszakai égbolt kivetítő - mini planetárium

Éjszakai égbolt kivetítő - mini planetárium

4M
8765
Előjegyezhető
3 990,00 Ft
ÁFA-val

8 éves kor felett Kapcsold le a fényt és változtasd a szobád falait csillagos égbolttá! A 4M éjszakai égbolt kivetítő készlet a kezdő csillagászoknak elengedhetetlen, hogy megismerjék a Naprendszer bolygóit, a csillagokat, amik Földünket körülveszik. A két égbolt lapot össze kell hajtanod félgömb alakká, ragaszd őket össze az illesztési pontokon, végül rakd össze a játék alapját, és tedd rá az égbolt-gömböt! A játékalap világít, így vetíti ki a szobád plafonjára és falaira az égbolt mását! A 4M éjszakai égbolt kivetítő készlet 4 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza. A 4M éjszakai égbolt kivetítő készlet tartalma: karton égbolt két részből, ragasztószalag, támasztékok, világító alaplap, használati utasítás.

 
Megjelenési forma / Kötészet
kit dobozban
Nyelv
angol
Világító
világító
EAN
4893156132338
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem