Finnland - Finnország ZOOM térkép - Marco Polo

Finnland - Finnország ZOOM térkép - Marco Polo

8606
Beszerzési idő 5-28 nap
5 850,00 Ft
ÁFA-val Előrendelhető, szállítási időről tájékoztatunk! A beszerzés bizonyos esetekben nem lehetséges, vagy csak újabb kiadást, vagy helyettesítő terméket tudunk javasolni!
Várostérképek: Helsinki / Helszinki - Lahti - Oulu - Rovaniemi - Tampere - Turku / Åbo
 
A MARCO POLO ország térképei magukkal ragadják a könnyen olvasható térképészetet, amely állandóan szép útvonalakat és helyeket tartalmaz, és a "Marco Polo Highlight" legszebb helyei már a térképfedélen található lekerekített áttekintő térképen találhatók. A csillagok és a sárga vagy zöld jelölések, hogy ne hagyjon ki semmit az úton, és a térképeken a legfontosabb agglomerációs térképek és várostérképek, valamint a praktikus zoomrendszer is a legjobb tájékozódást biztosítják a városokban. " „A Marco Polo ország térképekkel is olyan biztosan, orientálódik, mint otthon! Szabványok és térképi tartalom optimálisan illeszkedik a mindenkori országban és külföldön.” Fő térkép 1: 850.000 többnyelvű jelmagyarázat (FIN, D, GB, F, I, E, CZ, PL) áttekintő térkép összecsukható, távolság asztal, migrációs kártya Helsinki Index: Marco Polo kiemeli, 6 várostérképek: - Helsinki / Helsinki - Lahti - Oulu - Rovaniemi - Tampere - Turku / Åbo Fontos közlekedési információk Finnország, utazási információk, a hely regiszter a tartomány, irányítószám és keresőmező jelzés a térképen közigazgatási felosztás „festői útvonalak és épületek, beléptető kártya, népi feliratok, többnyelvű jelmagyarázat, áttekintő térkép a hajtogatás, közlekedési információk, utazási információk, UNESCO Világörökségi helyszínek, Távolsági táblázat, Városi nyilvántartás, Zoom rendszer "
Kiadás Éve
2016
Megjelenési forma / Kötészet
Kemény borítós
egyoldalas
Méretarány (elsodleges)
1 : 850 000
Nyelv
angol
cseh
finn
francia
lengyel
német
olasz
spanyol
EAN
9783829738279
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem