Ausztria ZOOM autótérkép - MARCO POLO

Ausztria ZOOM autótérkép - MARCO POLO

8404
Beszerzési idő 5-28 nap
4 800,00 Ft
ÁFA-val Előrendelhető, szállítási időről tájékoztatunk! A beszerzés bizonyos esetekben nem lehetséges, vagy csak újabb kiadást, vagy helyettesítő terméket tudunk javasolni!

9 áthajtási térkép: - Bolzano/Bozen - Bregenz - Graz - Innsbruck - Klagenfurt am Wörthersee - Linz - Salzburg - Villach - Wien 12 várostérkép: - Bregenz - Bolzano/Bozen - Eisenstadt - Feldkirch - Graz - Innsbruck - Klagenfurt am Wörthersee - Linz - Salzburg - Sankt Pölten - Villach - Wien

 

A MARCO POLO országtérképei magukkal ragadják a könnyen olvasható térképészetet, amely állandóan szép útvonalakat és helyeket tartalmaz, és a "Marco Polo Highlight" legszebb helyei már a térképfedélen található lekerekített áttekintő térképen találhatók. A csillagok és a sárga vagy zöld jelölések, hogy ne hagyjon ki semmit az úton, és a térképeken a legfontosabb agglomerációs térképek és várostérképek, valamint a praktikus zoomrendszer is a legjobb tájékozódást biztosítják a városokban. " A MARCO POLO ország térképeivel Ön is biztonságosan tájékozódhat, mint otthon! A mérlegek és a térképtartalom optimálisan igazodnak az adott országhoz. Fő térkép 1: 300 000 többnyelvű jelmagyarázattal (D, GB, F, H, I, E, CZ, PL), mindkét oldalra nyomtatva / vázlatos térképen a kibontakozó / távolsági asztal / távolság térkép és Ausztria / 9 tranzitkártya politikai bontásával: - Bolzano / Bozen - Bregenz - Graz - Innsbruck - Klagenfurt am Wörthersee - Linz - Salzburg - Villach - Bécs Index: Marco Polo Fénypontok / 12 Város Térképek: - Bregenz - Bolzano / Bolzano - Eisenstadt - Feldkirch - Graz - Innsbruck - Klagenfurt am Wörthersee - Linz - Salzburg - Sankt Pölten - Villach - Bécs / Utazási információk / Fontos közlekedési információk / Ortsregister a körzet, irányítószám és keresőmező információkkal / Kiválasztott látnivalók, táj- és víznevek a szövetségi államok keresési mezőkkel / áttekintő térképével / "Festői útvonalakkal és látnivalókkal, hozzáférési térképekkel, nemzeti nyelvi felirattal, többnyelvű legendával Bővítse, forgalmi információkat, utazási információkat, UNESCO világörökségi helyszíneit.

Kiadás Éve
2016
Méretarány (elsodleges)
1 : 300 000
Nyelv
német
EAN
9783829738378
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem