• -10%
Andalúzia ZOOM térkép - Marco Polo

Andalúzia ZOOM térkép - Marco Polo

8269
Beszerzési idő 5-28 nap
5 805,00 Ft 6 450,00 Ft -10%
ÁFA-val Előrendelhető, szállítási időről tájékoztatunk! A beszerzés bizonyos esetekben nem lehetséges, vagy csak újabb kiadást, vagy helyettesítő terméket tudunk javasolni!
Melléktérképek:
1 : 150 000: - Almería - Cadíz - Granada - Jaén - Jerez de la Frontera - Málaga - Murcia - Sevilla
Várostérképek :
Almería - Badajoz - Cadíz - Ceuta - Ciudad Real - Córdoba - Granada - Huelva - Jaén - Jerez de la Frontera - Málaga - Murcia - Sevilla

 
A MARCO POLO regionális térképei egy könnyen olvasható térképet foglalnak magukban, amelyek állandóan szép útvonalakat és helyeket tartalmaznak, és a "Marco Polo Highlight" legszebb helyei már a térképfedélen található lekerekített áttekintő térképen találhatók. A csillagok és a sárga vagy zöld jelölések, hogy ne hagyjon ki semmit az úton, és a térképeken a legfontosabb agglomerációs térképek és várostérképek, valamint a praktikus zoomrendszer is a legjobb tájékozódást biztosítják a városokban. " "A MARCO POLO térképekkel külföldön ugyanolyan biztonságos lehet, mint otthon!" Az 1: 300 000 méretarányú Spanyolország sorozat 2 további lapot tartalmaz (spanyol Atlanti-óceán partja, Pireneusok / Costa Brava). " Fő térkép 1: 300 000, mindkét oldalra nyomtatva / Vázlatos térkép / Távolság táblázat / 8 agglomerációs térkép 1: 150 000: - Almería - Cadíz - Granada - Jaén - Jerez de la Frontera - Málaga - Murcia - Sevilla Index: Többnyelvű legenda (E, D, GB, F, I, P, CZ, PL) / Marco Polo Fénypontok / 13 várostérkép: - Almería - Badajoz - Cadíz - Ceuta - Ciudad Real - Córdoba - Granada - Huelva - Jaén - Jerez de la Frontera - Málaga - Murcia - Sevilla / Közlekedési információk / Utazási információk / Tartózkodási nyilvántartás tartományban, irányítószám és keresőmező információ, kiválasztott látnivalók, táj- és víznevek / Leaf áttekintő térkép régiókkal. "A festői útvonalakkal és látnivalókkal, hozzáférési térképekkel, nemzeti nyelvű betűkkel, többnyelvű jelmagyarázat, vázlatos térkép a kibontakozáshoz, forgalmi információk, utazási információk, UNESCO Világörökség részei, távolsági táblázat, helyregiszter, zoom rendszer"
Kiadás Éve
2017
Méretarány (elsodleges)
300000
Méretarány (másodlagos)
1 : 300 000
Nyelv
angol
EAN
9783829737975
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem