Németország útikönyv Útitárs Úton-Útfélen

Németország útikönyv Útitárs Úton-Útfélen

Panemex
8185
Előjegyezhető
5 899,99 Ft
ÁFA-val
Autós útikönyvünk a főutaktól távol eső, felfedezetlen vidékre kalauzolja az utazót: szép falvakba, mesés tájakra, helyi éttermekbe és otthonos kis szállodákba. Az Európa szívében fekvő Németország varázslatosan sokszínű élményt nyújt látogatóinak. Történelmi emlékművek, feledhetetlen tájak, gyönyörű városok és romantikus középkori utcák várják az országot járó autósokat. Az általunk ajánlott 24 kényelmes autós túra az északi partvidék homokos strandjaitól és zöld lápvidékétől indulva halad át e vendégszerető országon egészen az erdőkkel borított, hegyes délvidékig, hogy megismerhessük a turisták által kevéssé ismert kincseit. E változatos táj olyan szépségeket rejt, mint a Balti-tenger szélfútta partja, a Fekete-erdő távoli hegyei, lágyan hullámzó zöld mezők és drámai szépségű hegycsúcsok. Utunk során a pompás kilátás mellett felfedezhetjük Németország lebilincselő múltjának emlékeit, nagyvárosainak változatos kultúráját és a hagyományos német konyhát is. Szinte minden kanyarban újabb meglepetés várja az utazót az igazi Németország addig nem ismert ízével, hangjaival és látnivalóival.

 
Kiadás Éve
2011
Nyelv
magyar
EAN
9789639825796
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem