Péter I. Zoltán: Régi Képeslapok, Régi...

Péter I. Zoltán: Régi Képeslapok, Régi Történetek 2. - Nagyvárad - Újváros

Holnap Kulturális Egyesület
8160
Beszerzési idő 5-28 nap
5 599,65 Ft
ÁFA-val Előrendelhető, szállítási időről tájékoztatunk! A beszerzés bizonyos esetekben nem lehetséges, vagy csak újabb kiadást, vagy helyettesítő terméket tudunk javasolni!
Helytörténeti csemegékkel ízesített rejtvényfejtésre csábítja olvasóit második képeslapos-történetes könyvében is Péter I. Zoltán. Az Ady életét és a Monarchia korának Nagyváradját kutató szerző ezúttal a Sebes-Körös déli partján fekvő Újvárost járja be a korabeli képeslapok segítségével, egy-egy kitérőt téve Várad-Velence és Csillagváros felé. S hogy miért rejtvények? Ahogy az előző, Olaszit bemutató kötet esetében is tette, a képeslapon látható épületek, apró részletek segítségével igyekszik megállapítani, mikor készülhetett a felvétel. A múlt e játékos felfedezésébe az Olvasó is bekapcsolódhat, felfedezve olyan részletet, ami még pontosabb kormeghatározást is lehetővé tehet. Miközben oldalról oldalra kibontakozik előtte az első nagy világégés felé sodródó, békebeli Nagyvárad.

 
Kiadás Éve
2016
Nyelv
magyar
EAN
9789730228502
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem