Mallorca, Ibiza, Menorca, Formentera...

Mallorca, Ibiza, Menorca, Formentera útikönyv

Ketzal
7385
Készleten
2 980 Ft
1-3 munka nap

Könyvünk úttörő vállalkozás, hiszen az első magyar nyelvű útikalauzt tartja kezében az olvasó, mely a Baleári-szigetek legnépszerűbb helyszíne – Mallorca – részletes bemutatása mellett elvezeti a látogatót a kisebb szigetekre: Ibizára, Menorcára és Formenterára is.
A könyvet ajánljuk mindazoknak, akik nyaralásukat a szigeteken töltik, és a fürdőzés-napozás mellett a látnivalókra is kíváncsiak. A Baleári-szigetek gazdag történelme, páratlan kultúrája, természeti gazdagsága a biztosíték arra, hogy a turista itt nem fog csalódni. Prehisztorikus településeket ugyanúgy találunk itt, mint díszes templomokat, nagy múltú várakat. A könyv tanácsot ad, hogy rövid tartózkodásunk ideje alatt mit érdemes a szigeteken felkeresnünk, merre tegyünk kisebb-nagyobb kirándulásokat, de javasol szép fürdőhelyeket, és számba veszi a legjobb szórakozóhelyeket is.
Mallorca, Ibiza, Menorca és Formentera messze van hazánktól, de ennek ellenére itt is találunk magyar vonatkozású emlékhelyeket. A „Magyar szemmel” sorozat új kötete a magyar turisták igényeinek megfelelően természetesen ezeket a helyszíneket is bemutatja.

Kiadás Éve
2004
Nyelv
magyar
Szerzo
Novák Barna
EAN
9789638623010
Legyél te az első! Mondd el milyen a termék!
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem