• Akció!
  • -10%
Pilis - Visegrádi-hegység turistatérkép
Pilis - Visegrádi-hegység turistatérkép
Pilis - Visegrádi-hegység turistatérkép
Pilis - Visegrádi-hegység turistatérkép

Pilis - Visegrádi-hegység turistatérkép

7358
3 150,00 Ft 3 500,00 Ft -10%
ÁFA-val 1-3 munka nap

A Pilis és Visegrádi-hegység kerékpáros és turistatérkép a Cartographia turistatérkép sorozatának tagja.

A turistatérkép tartalmi javítását helyszíneléssel, a beérkezett észrevételek segítségével, valamint szakemberek és a helyi természetbarát szövetségek által megadott információk felhasználásával végezzük.

A térképek hátoldala színes településismertetőket tartalmaz, ami segíti a települések értékeinek bemutatását, és a túrázóknak, kerékpárosoknak is támpontot ad a terület látnivalóiról, a fontosabb szállás- és étkezési lehetőségekről.

A Pilis és Visegrádi-hegység 1:40.000 méretarányú turistatérképe gyalogos és kerékpáros természetjáróknak egyaránt nélkülözhetetlen.

A térképen jelölésre került:

E4 Európai Hosszútávú Vándorút,

Mária út

Spartacus ösvény

Országos Kéktúra útvonala

Részletes (1:25.000 méretarányú) térkép Dobogókőről és környékéről

Településismertetők: Esztergom, Pilismarót, Pilisszentlászló, Kesztölc, Piliscsév, Dömös, Pilisszántó, Pilisborosjenő, Visegrád, Dunabogdány, Leányfalu,Tahitótfalu, Pócsmegyer, Pilisszentkereszt, Szentendre

Részletes ismertető:

A Cartographia Pilis–Visegrádi-hegység (1:40.000) turistatérképe részletesen és naprakészen ábrázolja a hegyvidék sokrétű szabadidős lehetőségeit, nélkülözhetetlen társ egy rövid kiránduláshoz és a hosszú túrákhoz egyaránt. A Pilis–Visegrádi-hegység, a Pilisi Parkerdő Zrt. vagyon- ill. a Duna–Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi kezelésében álló erdőterület turistaúthálózata, a térségben végigbarangoló Országos Kéktúra (az E4 Európai Hosszútávú Vándorút) nyomvonala, több zarándokút (Mária út, Magyar Zarándokút, Gyöngyök útja) és tanösvény, a kerékpárutak (a szentendrei új kerékpárutak) és a kerékpározásra javasolt, jelzett és számozott Pilis Bike útvonalak ill. a lovastúra-hálózat a számos kultúrtörténeti és természeti látnivalót összekapcsoló rendszere bőséges aktív kikapcsolódási kínálatot nyújt.

Mindezeket a kirándulási lehetőségeket jól kiegészíti a dunakanyari kirándulóhajók útvonalának, kikötőinek önmagában is élményt nyújtó, utazásra, változatos túraprogram-szervezésre csábító ábrázolása, a kilátók, a patinás turistapihenők, -emlékhelyek, s persze a pilisi barlangok pontos bejelölése. A környezettudatos, autómentes túraszervezést a kapcsolódó vasút, HÉV és Volán járatok vonalainak, viszonylatszámainak, megállóinak naprakész és pontos feltüntetése segíti, kiemelten a 2020 augusztusában sorrakerült, a Bp.–Esztergom vasútvonalhoz kapcsolódó jelentős autóbuszközlekedési változásokra, a hétvégi új Pomáz–Dobogókő–Esztergom 862-es járatra. A térképen külön kiemeljük a Szentendre–Visegrád–Fellegvár–Kis-Villám 883-as és a Szentendre–Dömörkapu 868-as turisztikai célú járatok igénybevételének a lehetőségét.

A Pilis–Visegrádi-hegység turistatérkép biztos túravezetőnk lesz Dobogókő, a Rám-szakadék, a Prédikálószék, a Vadálló-kövek, Visegrád és a Fellegvár, ill. az Apátkúti-völgy, a Vörös-kő, Lajosforrás, a Holdvilág-árok, a Kő-hegy vagy éppen a szerkesztőnk kezdeményezésére turistaúttá alakított Spartacus ösvény, s persze még sok más, vadregényes turisztikai célpont felkeresésében. Mindezekről a Cartographia kiadó Pilis–Visegrádi-hegység turistakalauza részletes, fényképes, naprakész útleírásokat, ismertetőket is közöl.

A tájékozódást egy áttekintő térkép segíti a Pilis–Visegrádi-hegység turistatérképhez csatlakozó, a Budai-hegységet, a Gerecsét, a Börzsönyt és a Cserhátot bemutató turistatérképeink, -kalauzaink feltüntetésével.

A Pilis–Visegrádi-hegység turistatérkép hátoldalán a Pilisi Parkerdő Zrt. hasznos információi, erdei szállásajánlatai, s néhány turisztikai szolgáltató hirdetése mellett Esztergom, Visegrád, Szentendre, Pilismarót, Pilisszentlászló, Dömös, Dunabogdány, Leányfalu, Kesztölc, Piliscsév, Pilisborosjenő, Üröm, Pilisszentkereszt és Pilisszántó településismertetője kapott helyet.

 
Kiadás Éve
2021
Méretarány (elsodleges)
1 : 40 000
Nyelv
magyar
Sorszám vagy szelvényszám
16
EAN
9789633526637
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem