• Akció!
  • -10%
Zempléni-hegység (Észak) turistatérkép
Zempléni-hegység (Észak) turistatérkép

Zempléni-hegység (Észak) turistatérkép

7352
Készleten
2 070 Ft 2 300 Ft -10%
1-3 munka nap

A Zempléni-hegység kerékpáros és turistatérkép a Cartographia turistatérkép sorozatának tagja.

A turistatérkép tartalmi javítását helyszíneléssel, a beérkezett észrevételek segítségével, valamint szakemberek és a helyi természetbarát szövetségek által megadott információk felhasználásával végezzük. 

A térképek hátoldala színes településismertetőket tartalmaz, ami segíti a települések értékeinek bemutatását, és a túrázóknak, kerékpárosoknak is támpontot ad a terület látnivalóiról, a fontosabb szállás- és étkezési lehetőségekről.

A Zempléni-hegység északi részének 1:40.000 méretarányú turistatérképe gyalogos és kerékpáros természetjáróknak egyaránt nélkülözhetetlen. A térképen jelölésre került:

Kéktúra nyomvonala - E3 és E4 Európai Hosszútávú Vándorutak

Rákóczi turistaút

Szent Erzsébet út nyomvonala

Pálháza-Rostalló kisvasút 

Kiegészítő térképek és információk:

Szalánci-hegység térképe

Sátoraljaújhely-Magas-hegy térképe (1:18.000)

Nagy-Milic Naturpark látnivalói 

A turistatérkép-sorozat lefedi az ország legfontosabb idegenforgalmi, túrázási körzeteit. A térképek tartalmi javítását helyszíneléssel, a beérkezett észrevételek segítségével, valamint a helyi természetbarát szövetségek által megadott információk felhasználásával végezzük. A térképek hátoldala színes településismertetőket tartalmaz, ami segíti a települések értékeinek bemutatását, és a túrázóknak is támpontot ad a terület látnivalóiról, a fontosabb szállás- és étkezési lehetőségekről.

Kiadás Éve
2020
Méretarány (elsodleges)
1 : 40 000
Nyelv
magyar
Sorszám vagy szelvényszám
22
EAN
9789633525821
Legyél te az első! Mondd el milyen a termék!

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem