• Akció!
  • -1 000,00 Ft
Madeira Spiral Guide + Map - útikönyv és térkép...

Madeira Spiral Guide + Map - útikönyv és térkép ANGOL

MARCO POLO
7332
Készleten
3 990,00 Ft 4 990,00 Ft -1 000,00 Ft
ÁFA-val 1-3 munka nap
Perfect Days in... Madeira. For advice you can trust, look no further than Marco Polo. The Madeira Marco Polo Travel Guide is a compact travel guide for people who have little time to prepare for a trip, don't want to miss anything, like to be inspired by great ideas for exciting days out and love all things ultra-practical and easy to use. Drink a warming poncho (made from cane spirit, lemon juice and honey) in the mountains, take the cable car from Achadas da Cruz down to Faja da Quebrada Nova or go on a mountain bike tour of the island. Madeira awaits! Inside the Madeira Marco Polo Spiral Guide: Top 10 sights: From the top down to make it easy to prioritize! That Madeira Feeling provides tips to help you experience the essence of the island and its locals. Get under Madeira's skin and see what makes it tick. Don't miss: Each chapter highlights the absolute must-sees for each area and what to do at your leisure if time permits. Chapters: Funchal, Around Funchal, Central Madeira, Western Madeira, Eastern Madeira. Organized by area; each chapter explores the most important and interesting sights. Restaurant recommendations, the best shopping streets and the hottest places to go for a night out are listed at the end of each chapter. Perfectly planned itineraries for each area including the best places to eat and drink along the way, each with its own map, make exploring easy and stress-free for Perfect Days in Madeira! Coverage of Zona Velha, Quinta das Cruzes, Adegas de Sao Francisco, Monte, Curral das Freiras, Pico do Arieiro, Ribeiro Frio, Porto Moniz, Sao Vicente-Porto Moniz, Machico and more. Street Atlas & pull out map: The best of both worlds! Some people prefer an atlas while others prefer a separate map - Marco Polo Spiral Guides have both! The separate, fully indexed pull-out map is handily placed in a high-quality plastic wallet at the back of the guide, which can also be used as a storage pocket. Top 10 reasons to come back: For those undecided about a return visit...there is a list of Top 10 reasons to come back again!

 
Tökéletes napok ... Madeira. Ha tanácsot szeretne kapni, ne keressen tovább, a Marco Polo-nál. A Madeira Marco Polo Travel Guide egy kompakt utazási útmutató azoknak az embereknek, akiknek kevés az ideje, hogy felkészüljenek az utazásra, nem akarnak semmit sem kihagyni, mintha nagyszerű ötleteket inspirálnának az izgalmas napokra, és szeretne minden dolgot ultra-praktikusan megoldani, könnyen kezelhető. Igyon egy melegítő poncsót (cukornádból, citromléből és mézből) a hegyekben, vegye az Achadas da Cruz felvonóját a Faja da Quebrada Nova-ig, vagy menjen a hegyi kerékpáros túrára a szigeten. Madeira vár! A Madeira Marco Polo spirális kalauz belsejében: a legjobb 10 látnivaló: felülről lefelé, hogy megkönnyítsék a prioritást! A Madeira Feeling tippeket nyújt a sziget és a helyiek lényegének megismeréséhez. Ne hagyja ki: Minden fejezet kiemeli az egyes területekre vonatkozó abszolút kötelességeket és a szabadidős tevékenységeket, ha az idő megengedi. Fejezetek: Funchal, Funchal körül, Közép-Madeira, Nyugat-Madeira, Kelet-Madeira. Szervezett terület szerint; minden fejezet a legfontosabb és érdekes látnivalókat vizsgálja. Az éttermi ajánlások, a legjobb bevásárlóutcák és az éjszakai kirándulások legmelegebb helyei az egyes fejezetek végén találhatók. Tökéletesen tervezett útvonalak minden területre, beleértve a legjobb helyeket, ahol az étkezés és italozás az út mentén, mindegyik saját térképpel rendelkezik, így könnyű és stresszmentes a Madeira-i Perfect Days-ra! A zona Velha, a Quinta das Cruzes, az Adegas de Sao Francisco, a Monte, a Curral das Freiras, a Pico do Arieiro, a Ribeiro Frio, a Porto Moniz, a Sao Vicente-Porto Moniz, a Machico és más területek lefedettsége. Utcai atlasz és húzza ki a térképet: mindkettő világ legjobbja! Néhány ember egy atlaszt részesít előnyben, míg mások inkább egy külön térképet - a Marco Polo Spirál útmutatók mindkettőt! A különálló, teljesen indexelt kihúzó térképet a vezető hátulján lévő, kiváló minőségű műanyag pénztárcába helyezik, amely tároló zsebként is használható. Top 10 ok, amiért visszajönnek: Azok számára, akik visszafelé látogatnak, van egy lista a 10 legjobb okból, hogy újra visszatérjenek!
Kiadás Éve
2016
Nyelv
angol
EAN
9783829755276
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem