FÖLD ÉS CSILLAGKÉPEK FÖLDGÖMB 2 AZ 1-BEN
FÖLD ÉS CSILLAGKÉPEK FÖLDGÖMB 2 AZ 1-BEN

FÖLD ÉS CSILLAGKÉPEK FÖLDGÖMB 2 AZ 1-BEN

BRAINSTORM
6689
Készleten
24 450 Ft
1-3 munka nap

A földgömb nappal világosan mutatja a politikai határokat, természeti adottságokat, mint a tavak és folyók, fővárosokat és a nagyobb városokat.

Méretaránya 1: 55 900 000

A megvilágított éjszakai világon láthatóvá válnak a legfontosabb csillagok és csillagképek azok latin és angol nevei.

Egy fejlett fényérzékelő automatikusan bekapcsolja a LED-es megvilágítást amikor a szoba elsötétül, varázslatosan átalakítja a földgömbö egy elbűvölő csillaggömbbé.

Az ideális ajándék leendő csillagászok és bimbózó geográfusok számára.

4 C tipusú elemekkel működik, melyeket a csomag nem tartalmaz!

Why buy two globes when you can buy this unique dual functioning globe. The Earth and Constellation Globe has a day-time and night- time view and is in fact two globes in one. In the daylight the 22.8cm diameter globe shows political boundaries, oceans, equator, longitude and latitude lines, country names, capital cities and other major cities for each country in the world. By night the illuminated star map shows constellations with their common names.

The Earth and Constellation Globe has an automatic light sensor so when the globe is turned on and the surrounding area is dark the globe will transform into a beautiful glowing globe showing the star constellations. There is also a handy override switch which allows you to turn off the night-time view and thus conserve battery power. 

The Earth and Constellation Globe is a great learning tool for geographers and astronomers but also a great feature for any bedroom, living room or study. A truly unique globe.

Kiadás Éve
2012
Nyelv
angol
EAN
5060122731072
Legyél te az első! Mondd el milyen a termék!
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem