Alföldi Kéktúra útvonalvázlat és igazolófüzet

Alföldi Kéktúra útvonalvázlat és igazolófüzet

MTSZ
6644
2 990,00 Ft
1-3 munka nap

1. Az Alföldi Kéktúrán 2019-ben végzett karbantartási munkálatok eredményeként az útvonal szakaszolása megváltozott. A korábbival ellentétben a teljes túratáv 13 (közel egyforma hosszúságú) szakaszra lett felosztva, amely így a túrázók szempontjából optimálisabb, közlekedési csomópontokhoz igazított, természeti látnivalókban és kulturális értékekben egyaránt gazdag nyomvonalon halad.


2. Az útvonalon a bélyegzőhelyek száma 20-szal bővült (Pörböly, Ólom-hegy, Császártöltés, Kis Keceli út, Jánostelek, Rúzsa-fa, Ördöngös, Túrkeve, Folyás-ér, Begécsi-víztároló, Szilaspuszta, Belec, Szentpéterszeg, Bojt, Pipóhegy, Fancsika, Petőrészi-kilátó, Gút, Rétközberencs, Karos), valamint 3 helyen változott a bélyegzőgumi lenyomata: Bárányfok (AKPH_02), Ligeti-földek (Álmosd régi bélyegzőjét váltja ki, AKPH_49_02), Felsőberecki (Alsóberecki régi bélyegzőjét váltja ki, AKPH_67).


3. A fentiek már szerepelnek az új igazolófüzetben, és a bélyegzőhelyek a Magyar Természetjáró Szövetség honlapján (www.mtsz.org) találjátok a „Kéktúrák bélyegzőhelyeinek aktuális táblázata” című hírben.4. A régi igazolófüzetek továbbra is érvényesek, a használatukkal kapcsolatos feltételek nem változnak, cseréjükre éppen ezért nincsen szükség.


5. Az Alföldi Kéktúra teljesítésének igazolása a régi és az új igazolófüzet együttes használatával is történhet. Ebben az esetben mindkét kiadványra szüksége lesz majd a teljesítést ellenőrző kollégáinknak.


6. A 2020. március 23-a után ellenőrzésre leadott, régi és/vagy új igazolófüzetek tulajdonosai sikeres teljesítés esetén az elismerő oklevél mellett térítésmentesen jutnak hozzá az Alföldi Kéktúra egyedi jelvényéhez.


7. Az új igazolófüzetben a megszakított és újrakezdett túrák esetében mindössze egyszer szükséges bélyegezni, de mindkét dátumot fel kell tüntetni az erre kijelölt helyen. A régi kiadványokban a korábban bevett gyakorlat továbbra sem változik: megszakítás és újrakezdés esetén marad a kettős bélyegzés és dátumozás.


8. A régi kiadványokhoz online letölthető pótlapot biztosítunk, hogy az új bélyegzőhelyek igazolásai is elférjenek a füzetben. Ezt cikkünk csatolmányaként megtaláljátok.

9. Az Alföldi Kéktúra nyomvonalváltozásait megelőzően bejárt és igazolt szakaszokat nem kell ismét felkeresni, illetve nem kell újból bélyegezni.


10. A kerékpárral történő teljesítés az új igazolófüzetben már nem, a használatban lévő régi füzetek esetében ugyanakkor még elfogadható.

 
Megjelenési forma / Kötészet
Tűzött füzet
Nyelv
magyar
EAN
9786158035477
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem