Madeira útikönyv Top 10 - Útitárs

Madeira útikönyv Top 10 - Útitárs

Panemex
6279
Előjegyezhető
4 500,00 Ft
ÁFA-val
A legfontosabb tudnivalók Madeiráról, amire minden turistának szüksége lehet. Madeira a lenyűgöző ellentétek szigete. A főváros, a hangulatos Funchal kifinomult nagyvárosi világának tőszomszédságában már ősi erdőségek borítják a sziget belsejének drámai szépségű szikláit és szurdokait. Madeira virágokkal teli, buja parkjainak hátterében száraz vulkáni kúpok magasodnak, míg a mély völgyekbe vizet szállító csatornák (levadas) vizének lágy csobogását a sziget sziklás partján megtörő tengerhullámok mély robaja kíséri. Madeirára mindig is úgy tekintettek, mint a földrészek találkozási pontjára, ahol minden kontinenst képvisel egy-egy izgalmas elem. E szigeten minden megtalálható, ez alól még a hó sem kivétel.

 
Kiadás Éve
2011
Nyelv
magyar
EAN
9789639825635
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem