Dél-Afrika útikönyv Útitárs

Dél-Afrika útikönyv Útitárs

Panemex
6239
8 800,00 Ft
ÁFA-val 1-3 munka nap

ANTIKVÁR PÉLDÁNY!

Vadrezervátumok, múzeumok Dél-Afrikában - és sok más hasznos információ, amire az utazónak szüksége lehet.

Dél-Afrika – a „Szivárvány nemzet” – egyetlen országon belül az egész világot tárja elénk. Változatos tájai közt gyönyörű erdők, drámai szépségű tengerpartok és élénk városok sorakoznak. Az ország sokarcú kultúráját 11 hivatalos nyelve is hűen tükrözi. Kívánjunk bármit, legyen az extrém sport, bortúra vagy akár pazar vásárlási lehetőség, Dél-Afrika senkit nem hagy cserben. Utunk azonban csak akkor teljes, ha felkeressük valamelyik nemzeti parkot, hogy az ott élő védett állatokat, így az elefántot és a méltóságteljes oroszlánt saját élőhelyén láthassuk. Az alábbi oldalak segítenek utazásunk megtervezésben, így a lehető legjobban kihasználhatjuk e csodás helyen eltöltött napokat.

 
Kiadás Éve
2009
Nyelv
magyar
EAN
9789639825055
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem