Új-Zéland útikönyv - National Geographic Traveler

Új-Zéland útikönyv - National Geographic Traveler

GEOGRAPHIA
6229
Előjegyezhető
9 989,99 Ft
ÁFA-val

Hiánycikk - csak előjegyzés! Kérjük Tisztelt Megrendelőnket, hogy erre az e-mail címre küldje el előjegyzését - bolt@mapking.hu -, és írja be, hogy legkésőbb mely időpontig tart igény a termékre!

Az ár az utolsó ismert árat jelzi!

A National Geographic Society sokat próbált utazói, szakavatott világcsavargói folyton-folyvást járják glóbuszunk pazar tájait, érdekes országait. De nem csak a díszleteket bámulják meg - a kulisszák mögé, a nemzetek, népek, kultúrák titkaiba is örömest bepillantanak. Vérbeli felfedezőként összegyűjtött tapasztalataikat, bölcs tanácsaikat osztják meg az utazni vágyó olvasóval a National Geographic Traveler sorozatának köteteiben. Az utazás megtervezése: Rövid az idő, tenger sok a látnivaló - hogyan állíthatjuk össze a legokosabban új-zélandi utazásunk menetrendjét? Kalandra fel!: Maori ünnepek, nyomozás a kivik után, lovaglás a Pakiri Beachen, kétkezi munka a biofarmon - megannyi különleges, kihagyhatatlan élmény. Bennfentes tipp: Csak a beavatottak számára ismerős helyek, fontos tudnivalók - a National Geographic fotósainak, újságíróinak, szakértőinek kincset érő tanácsai. Gyalogos és autós túrák: Auckland belvárosa, Milford Track, Tongariro Crossing, Wairau-völgy - részletes leírással, térképpel. Kirándulások: Mount Taranaki, Whanganui folyó, Stewart-sziget, Keleti-fok - háborítatlan zugok, rejtelmes új-zélandi vidékek. Ne hagyjuk ki!: Különösképpen ajánlott helyek és programok. Fényképek, illusztrációk, térképek: Gazdagon illusztrált segédlet az úti célok kiválasztásához, a tájékozódáshoz, a tartalmas és szórakoztató időtöltéshez.

 
Kiadás Éve
2010
Nyelv
magyar
EAN
9789639810884
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem