Hollandia útikönyv (Útitárs)

Hollandia útikönyv (Útitárs)

Panemex
6035
Előjegyezhető
9 500,00 Ft
ÁFA-val

Hiánycikk - csak előjegyzés! Kérjük Tisztelt Megrendelőnket, hogy erre az e-mail címre küldje el előjegyzését - bolt@mapking.hu -, és írja be, hogy legkésőbb mely időpontig tart igényt a termékre!

Az ár az utolsó ismert árat jelzi!

A legfontosabb tudnivalók Hollandiáról. Az ország földrajzi sajátosságairól és történelméről szóló bevezető részt Amszterdam részletes bemutatása követi, a további három fejezetben pedig Nyugat-, Kelet- Észak- és Dél-Németalföldről olvashatunk. Az utazás megtervezését és sikeres lebonyolítását segítő összes információt megtaláljuk a könyvben, így többek között a múzeumok elérhetőségét, nyitvatartási idejét, szálláshelyek és éttermek listáját ár szerinti csoportosításban, a tömegközlekedésre és vásárlásra vonatkozó információkkal együtt. A tájékozódást pontos és részletes térképek és ábrák, fotók segítik.

 
Kiadás Éve
2007
Nyelv
magyar
EAN
9789639491779
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem