A Villányi-hegység élővilága - Kalauz...

A Villányi-hegység élővilága - Kalauz természetbarátoknak

B.K.L.
6010
3 200,00 Ft
ÁFA-val 1-3 munka nap

A Villányi-hegység vonzereje régóta lenyűgözi mindazokat, akik fogékonyak a természet szépségeire. Erdős László már gyerekkora óta érdeklődik a természet, az élővilág iránt. Jelenleg a Magyar Tudományos Akadémia Ökológiai Kutatóközpontjának tudományos munkatársa. Első, díjnyertes könyvében (Zöld hősök Assisi Szent Ferenctől Arnold Schwarzeneggerig) a környezet-, természet- és állatvédelem legnagyobb alakjait mutatta be az érdeklődő olvasóknak. Legújabb, mostani kötetével a szerző egyik legkedvesebb területén, a Villányi-hegységben kalauzolja a természetbarátokat. Saját kutatásait és jelentős terepi tapasztalatát felhasználva sorra veszi a vidék természeti értékeit a hétköznapi élőlényektől a legkülönösebb ritkaságokig. A gazdagon illusztrált kiadvány egyaránt szól az itt élőkhöz és az ide látogató vendégekhez, turistákhoz. Erdős László logikusan felépített, elegáns stílusban és olvasmányosan megírt könyve nemcsak érzékelteti a természet varázslatos szépségét, de egyszersmind megóvásának fontosságára is felhívja a figyelmet.

 
Kiadás Éve
2018
Megjelenési forma / Kötészet
120 oldal 104 színes fotóval
B/5-ös méret
környezetbarát papír
Nyelv
magyar
Szerző
Erdős László
EAN
9786155725111
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem