Svájc - Alpesi tájakon

Svájc - Alpesi tájakon

Hibernia
5955
Előjegyezhető
6 979,99 Ft
ÁFA-val

Svájc ma a világ egyik leggazdagabb országa. E megállapítás nem csupán a sok évszázados munkával, szorgalommal, pontossággal és leleménnyel megteremtett anyagi jólétre igaz. Természeti adottságai révén is különlegesen gazdag, a sok száz páratlan fekvésű tó, az egész évben havas és rideg hegycsúcsok és a közöttük meghúzódó völgyek megérkezésünk után azonnal elkápráztatnak bennünket. 

Természetesen amit egy utazó láthat a városokból és a vidékből, döntően szeretnénk e kötetben bemutatni, emellett sok magyar vonatkozást és más számos érdekességet is a kedves Olvasó elé tárunk. Mindenképpen azt javasoljuk, kellő nyitottsággal utazzanak Svájcba, még ha rövid és parányit drága is az ott eltöltött idő, próbálják meg az ott tartózkodásukat teljes mértékig kihasználni, megismerni a szép és még szebb látnivalókat, az embereket és szokásaikat.

Mert megszeretni Svájcot igen kevés idő is elegendő lesz, attól kezdve úgyis örökre visszavágyunk majd. E szép érzelem kibontakozásában segít útikönyvünk, mely talán az eddig megjelentek közül a legtöbbet szeretné adni az olvaónak, teszi ezt 32 oldalon, 35 részletes térképel és közel 700 látványos fényképpel.

 
Kiadás Éve
2016
Nyelv
magyar
EAN
9786155426285
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem