Portugália és Gyöngyszemei útikönyv

Portugália és Gyöngyszemei útikönyv

DEKAMERON
5917
Előjegyezhető
3 990,00 Ft
ÁFA-val

 Lisszabon, Madeira, Azori-szigetek

Az útikönyv, nemcsak Portugália szárazföldi területeire kalauzolja el olvasóit, hanem részletesen bemutatja Madeirát és az Azori-szigeteket is. Ebben a Magyarország méretű országban minden megtalálható, ami egy turistát vonzhat. A déli területek mediterrán, homokos tengerpartjaitól a Douro gazdag bortermelő vidékéig északon, sok érdekesség csábítja maradásra a látogatót. Számos lenyűgöző építészeti emlék - a világhírű lisszaboni Belém-torony, Alcobaça és Batalha csodálatos kolostorkomplexumai, Évora történelmi városa, Sintra csodás palotái - áll a Világörökség védelme alatt. Itt található a világ legnagyobb paleolitikus képcsarnoka, az Ibéria-félsziget legnagyobb kőkorszaki műemlék-együttese, valamint Európa legnyugatibb pontja, melynek környéke a szörfösök paradicsoma. Lenyűgöző természeti és építészeti látnivalói mellet nagyvárosai - Lisszabon, Porto, Coimbra - pezsgő élettel teliek, míg festői falvai, határmenti erődítményei a nyugodt, vidéki Portugáliát tárják elénk. Ez a szép ország, az egykori gyarmatbirodalom, mely nemcsak világhírű borairól (Porto, Madeira) hanem a világtörténelem alakulásában betöltött fontos szerepéről is ismert (a nagy felfedezések kora, Vasco Da Gama, Tengerész Henrik, Kolumbusz) egész éven át várja látogatóit. A könyv kifejezetten a magyar turisták igényeit és lehetőségeit szem előtt tartva készült.

 
Kiadás Éve
2006
Nyelv
magyar
Szerző
IFJ. ZSIGA GYÖRGY
EAN
9789639331754
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem