Mongólia útikönyv

Mongólia útikönyv

DEKAMERON
5912
Beszerzési idő 5-28 nap
2 990 Ft
Előrendelhető, szállítási időről tájékoztatunk

Elsősorban a különleges kalandélményekre vágyóknak, Ázsia varázsa iránt érdeklődőknek, illetve az üzleti útra indulóknak ajánljuk!

De a széles nagyközönség  figyelmébe is, mert Mongólia – egyedi „ízeivel”, kétségtelenül kívánatos és érdekes turistacélpont, noha nem a könnyű pihentető nyaralást ígéri.

Különös, egzotikus úticélpont, tele meglepetésekkel, csodálatos látnivalókkal, egy másik fajta világ felfedezésének élményével. A mongolok, ez - a mi történelmünkben egykor sajátos szerepet játszó, - büszke, bátor nép, erős, jellegzetes kultúrával, csodaszép országgal rendelkezik. Meglátogatni nem „sétagalopp”, de aki nekivág örök és csodás élményekkel lesz gazdagabb.

A szerző: Dr. OBRUSÁNSZKY BORBÁLA Mongólia kitűnő ismerője, rengeteg időt töltött ott, s az egyik leghivatottabb és avatottabb személy arra, hogy „kézen fogva” a bősz turistát, megszerettesse vele Mongóliát, az országot, történelmét és népét.

E kötet részletes, aktuális, s nélkülözhetetlen információkkal lát el.

Értékes fotóanyag és térkép illusztrációk teszik teljessé.

Kiadás Éve
2005
Nyelv
magyar
Szerzo
Dr. OBRUSÁNSZKY BORBÁLA
EAN
9789639331464
Legyél te az első! Mondd el milyen a termék!

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem