Finnország útikönyv - Dekameron

Finnország útikönyv - Dekameron

DEKAMERON
5908
Előjegyezhető
4 949,99 Ft
ÁFA-val
A messzi északra, az ezer tó országába invitálja a kedves olvasót a Dekameron útikönyvek sorozat legújabb kiadványa. Miért érdemes Finnországba utazni? Mit lehet látni és csinálni Helsinkiben? Hová lehet kirándulni? Erről szól ez a könyv. Szeretnénk vele kedvet csinálni ahhoz, hogy minél többen ismerjék meg északi rokonaink életét, városait, alkotásait, kóstolják meg ételeiket és italaikat, élvezzék a nyári hosszú nappalokkal és a rövid fehér éjszakákkal, a tél végtelen hómezői, a befagyott tavak és a tenger csodáját, a finn természet nyugalmát és háborítatlan szépségét. A városok nyújtotta látnivalók szerelmesei és a természetjárók egyaránt találnak a könyvben kedvükre való fejezeteket, és nem feledkeztünk meg a gyerekes családok, az idősek és a mozgáskorlátozottak igényeiről sem. Az évek óta Finnországban élő szerzők személyes tapasztalaival kiegészített ismeretanyagot szép fotógyűjtemény teszi még élvezetesebbé. A praktikusan és áttekinthetően szerkesztett, térképekkel ellátott útikönyvből a hasznos információkon túl érdekességekel is megtudhatunk, így például azt, hogy hol lakik a Mikulás, mi az északi fény, vagy hogyan készül a finnek egyik kedvenc étele, a lazacrakottas.

 
Kiadás Éve
2005
Nyelv
magyar
EAN
9789639331266
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem