Spanyolország album - Kilátó sorozat

Spanyolország album - Kilátó sorozat

GABO
5874
4 725,00 Ft
ÁFA-val 1-3 munka nap

Spanyolországot eseménydús történelme, kulturális és földrajzi változatosságaa modern Európa egyik legvonzóbb úticéljává avatja. Ódon falvaival és mozgalmas városaival, napsütötte vidéki tájaival és nagyszerű tengerpartjaival Spanyolország egy olyan idős hölgyre hasonlít, aki éppen felocsúdott a Franco-rezsim alatti hosszú álmából. Egyeseket a városok vonzanak, például Madrid és Barcelona modern bájai, vagy azok, ahol a római vagy az arab uralom, a középkori nagyság és Spanyolország gyarmati múltjának többkevesebb emléke lelhető fel: Ávila , Burgos , Granada, Málaga, Segovia és Toledo . Mások a Costa Brava strandjait keresik fel vagy a La Mancha fennsíkját, melynek vidéke tüstént Cervantes hóbortos lovagjának kalandjait idézi fel bennünk.

Ez a gyönyörű, színes fotókat és remek leírásokat tartalmazó könyv minden olvasójának örömöt fog okozni azzal, ahogyan bemutatja Spanyolország nagyszerű helyeit.

 
Kiadás Éve
1997
Nyelv
magyar
EAN
9789639051089
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem