• Akció!
  • -10%
Bükk turistatérkép

Bükk turistatérkép

5365
Készleten
3 150,00 Ft 3 500,00 Ft -10%
ÁFA-val 1-3 munka nap

A Bükk 1: 40 000 méretarányú kerékpáros- és turistatérképe a Cartographia turistatérkép sorozatának tagja.

A turistatérképek kiadásról kiadásra történő tartalmi aktualizálását széleskörű információgyűjtéssel, adat ellenőrzéssel, többször a helyszíni bejárási tapasztalatok felhasználásával, a beérkezett hasznos észrevételek beépítésével, s persze a természetjárás szervezetei által megadott, elsősorban a turistautak és a turistajelzések változásaival kapcsolatos információk segítségével végezzük.

A részletes síkrajz és a jól olvasható domborzatábrázolás mellett kiemelten kezeljük a földrajzi nevek megőrzését, a műemlékek, látnivalók bemutatását, a közlekedési lehetőségek hálózatának (pl. kisvasutak) feltüntetését.

A Bükk turistatérképen jelöljük a Mária út és az E4 Európai Hosszútávú Vándorút nyomvonalát, a „Bükk fennsík koronája” kerékpáros túraútvonalat és a „Törökök nyomában” tematikus túraútvonalat.

Ízelítő az aktualizált Bükk turistatérkép tartalmából, újdonságaiból:

·      (Lillafüred–)Jávor-hegy–Fehér-kő-lápa: Oxigén sétaút

·      a Bükki Csillagda Répáshuta közelében, és a kapcsolódó Csillagda tanösvény

·      Tárkány Ferrata a felsőtárkányi Kő-közben

·      új turistaút a Verepce-lápa és a Farkas-nyak között

·      Miskolc és városrészeinek közösségi közlekedési változásai

·      Bánkút 2021 nyarától működő új buszjárata

·      továbbá: az Országos Kéktúra útvonalának bükki szakasza; turistautak, tanösvények, tematikus utak, Mária út; kerékpárutak, jelzett és ajánlott kerékpártúra-útvonalak; erdei kisvasutak, a lillafüredi libegő

A térkép hátoldala Szilvásvárad ismertetője és településtérképe mellett tájékoztatást nyújt partnereink turisztikai szolgáltatásairól.

 
Kiadás Éve
2021
Méretarány (elsodleges)
1 : 40 000
Nyelv
magyar
Sorszám vagy szelvényszám
29
EAN
9789633527931
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem