• Akció!
  • -10%
Cserhát (+ Karancs, Medves nyugat) turistatérkép
Cserhát (+ Karancs, Medves nyugat) turistatérkép
Cserhát (+ Karancs, Medves nyugat) turistatérkép
Cserhát (+ Karancs, Medves nyugat) turistatérkép

Cserhát (+ Karancs, Medves nyugat) turistatérkép

5329
Készleten
3 150,00 Ft 3 500,00 Ft -10%
ÁFA-val 1-3 munka nap

A Cserhát  turistatérkép a Cartographia turistatérkép sorozatának tagja.

A turistatérkép tartalmi javítását helyszíneléssel, a beérkezett észrevételek segítségével, valamint szakemberek és a helyi természetbarát szövetségek által megadott információk felhasználásával végezzük.

A térképek hátoldala színes településismertetőket tartalmaz, ami segíti a települések értékeinek bemutatását, és a túrázóknak, kerékpárosoknak is támpontot ad a terület látnivalóiról, a fontosabb szállás- és étkezési lehetőségekről.

A Cserhát 1:60.000 méretarányú kerékpáros és turistatérképe jelöli:

*  az E4 Európai Hosszútávú Vándorút és a Mária út nyomvonalait,

* a zöldutakat,

* az Ipolytarnóci Ősmaradványok TT tanösvényeit

Településismertetők: Ipolyszög, Felsőpetény, Ősagárd, Alsópetény, Tereske, Szátok, Nézsa, Galgaguta, Karancskeszi, Őrhalom, Iliny, Becske, Nógrádsáp, Csővár, Sóshartyán, Nógrádsipek, Legénd, Buják, Vanyarc, Herencsény, Terény, Hollókő, Nógrádkövesd, Szarvasgede, Csécse, Ecseg, Kozárd

 

A Cartographia turistatérkép sorozatának tagja. A térképek tartalmi javítását helyszíneléssel, a beérkezett észrevételek segítségével, valamint a helyi természetbarát szövetségek által megadott információk felhasználásával végezzük. A térképek hátoldala színes településismertetőket tartalmaz, ami segíti a települések értékeinek bemutatását, és a túrázóknak is támpontot ad a terület látnivalóiról, a fontosabb szállás- és étkezési lehetőségekről.

Kiadás Éve
2021
Méretarány (elsodleges)
1 : 60 000
Méretarány (másodlagos)
1 : 30 000
Nyelv
magyar
Sorszám vagy szelvényszám
8.
EAN
9789633525845
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem