• Akció!
  • -10%
Zselic turistatérkép
Zselic turistatérkép
Zselic turistatérkép
Zselic turistatérkép

Zselic turistatérkép

39774
3 150,00 Ft 3 500,00 Ft -10%
ÁFA-val 1-3 munka nap

A Zselic turistatérkép a Cartographia turistatérkép sorozatának tagja.

A turistatérkép tartalmi javítását helyszíneléssel, a beérkezett észrevételek segítségével, valamint szakemberek és a helyi természetbarát szövetségek által megadott információk felhasználásával végezzük.

A térképek hátoldala színes településismertetőket tartalmaz, ami segíti a települések értékeinek bemutatását, és a túrázóknak, kerékpárosoknak is támpontot ad a terület látnivalóiról, a fontosabb szállás- és étkezési lehetőségekről.

A Cartographia kiadó közkedvelt és közismert turistatérkép sorozata hazánk legfontosabb hegy- és dombvidékein vezet körbe, bemutatja e területek aktív turisztikai, elsősorban természetjáró lehetőségeit.

Az aktualizált, új kiadású, átszerkesztett Zselic turistatérkép immár nem 1:60.000, hanem 1:40.000 méretarányban, a korábbinál jóval nagyobb papírméreten részletesen és naprakészen ábrázolja a látnivalókat, a sokrétű szabadidős lehetőségeket, ezáltal nélkülözhetetlen társa az aktív turisztikai formák kedvelőinek.

Ízelítő az aktualizált, átszerkesztett, új, 1:40.000 méretarányú Zselic turistatérkép újdonságaiból:

a Kaposvár – Kaposújlak – Kaposmérő kerékpárút nyomvonala

Kaposvár átszervezett/átszámozott helyi közlekedési hálózata

a Zselickislak – Zselicszentpál – Bőszénfa kerékpárút végleges nyomvonala

a Simonfa térségében módosult turistaúthálózat

a felújított almamelléki kisvasúthoz, a „Zselici Csühögő”-höz kapcsolódó, Sasrét környékén módosult tanösvényhálózat, új turistaút az újonnan foglalt Feri-forráshoz, új kövesút Szágyra

a Zselic legkiemelkedőbb magaslatán, a Hollófészek dombján épült kilátó

a mozsgói, felújított Biedermann-mauzóleum

Szentlászló egykori állomásépületében kialakított vasúttörténeti kilátóhely

A Zselicen is átbarangoló Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra útvonalát bemutató Kéktúra III. turistakalauz a térség és az útvonal (Kaposmérő – Szenna – Patca – Szilvásszentmárton – Zselickisfalud – Zselici Csillagpark – Simonfa – Gálosfa – Abaliget vá.) természeti és kultúrtörténeti látnivalóit, turisztikai szolgáltatásait részletesen ismerteti. A Zselic turistatérkép Abaliget térségében a Mecsek–Villányi-hegység turistatérképhez és turistakalauzhoz csatlakozik.

 
Kiadás Éve
2023
Méretarány (elsodleges)
1 : 60 000
Nyelv
magyar
Sorszám vagy szelvényszám
17
EAN
9789633539774
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem