Balaton I. keleti rész aktív térkép
Balaton I. keleti rész aktív térkép
Balaton I. keleti rész aktív térkép
Balaton I. keleti rész aktív térkép

Balaton I. keleti rész aktív térkép

5266
Beszerzési idő 5-28 nap
2 990,00 Ft
ÁFA-val Előrendelhető, szállítási időről tájékoztatunk! A beszerzés bizonyos esetekben nem lehetséges, vagy csak újabb kiadást, vagy helyettesítő terméket tudunk javasolni!
Ízelítő a tartalomból: • Balatoni Bringakörút részletes leírással • Tihanyi-félsziget gyalogtúra leírással • kiépített kerékpárutak • javasolt kerékpártúrák (gps track) • kerékpárkölcsönzők, kerékpárszervizek • strandok • kalandparkok, bobpályák, vízi parkok
 
Balatonfűzfő, Tihany, Balatonboglár, Siófok, Zamárdi, Kapolcs, Nagyvázsony, Nivegy-völgy gyalogszerrel és kerékpárral A Balaton környéke az egyik legnépszerűbb kerékpáros úti cél Magyarországon. A legismertebb kerékpáros túraútvonal a Balaton körüli Bringakörút, de a parttól kicsit eltávolodva is számos nagyon izgalmas és látványos kerékpáros útvonalat találhatunk. A Balaton I. Keleti rész című aktív térkép a Révfülöp-Balatonboglár tengelytől keletre eső területet dolgozza fel, és ad tippeket a kerékpáros kalandozásokra. A részletes, tájékozódást segítő térképen hangsúlyosan jelenik meg az aktív turisztikai tartalom, mint például a kerékpárutak, ajánlott kerékpártúra útvonalak, horgászhelyek, tanösvények, élményparkok, kikötők, valamint a kapcsolódó szolgáltatók is. A kiadvány tizenkettő, különböző nehézségű kerékpártúra útvonalat javasol, melyek a térképen narancsszínű vonallal jelölve, a hátoldalon pedig szintmetszettel, rövid leírással, letölthető GPS track-kel (.gpx) szerepelnek. Műanyag borításának köszönhetően az aktív térkép felülete vízálló, így esőben vagy épp vízitúrázás közben is használható. Bátran lehet rá rajzolni (például napi túratervet) alkoholos filccel - ami később nyom nélkül eltávolítható-, így a saját útvonalak, jegyzetek is megjeleníthetőek a térképen. Az ajánlott túraútvonalak letölthető GPS track formájában is elérhetőek a funiQ aktív szabadidős portál QR kódokkal kapcsolódó oldalairól.
Kiadás Éve
2017
Méretarány (elsodleges)
1 : 100 000
Nyelv
többnyelvű
EAN
9789633520161
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem