• Akció!
  • -400,00 Ft
Mezőtúr - Túrkeve térkép
Mezőtúr - Túrkeve térkép
Mezőtúr - Túrkeve térkép
Mezőtúr - Túrkeve térkép

Mezőtúr - Túrkeve térkép

STIEFEL
5175
Beszerzési idő 5-28 nap
1 300,00 Ft 1 700,00 Ft -400,00 Ft
ÁFA-val Előrendelhető, szállítási időről tájékoztatunk! A beszerzés bizonyos esetekben nem lehetséges, vagy csak újabb kiadást, vagy helyettesítő terméket tudunk javasolni!

A fontosabb középületeket kiemeltük, az egészségügyi, oktatási intézményeket piktogrammal jelöltük, hogy a Mezőtúr és Túrkeve város térkép használóit segítsük a minél pontosabb tájékozódásban. Az idelátogatók a turisztikai látnivalókat is könnyedén megtalálják a térkép alapján. A parkolók és benzinkutak ábrázolása nagyon hasznos az autósok számára.

Külön térképen ábrázoltuk Mezőtúr belvárosát, illetve Túrkeve külterületeit is (a tanyák jelölésével), ami nagyban hozzájárul a térkép használhatóságához. A két település környezetét a Mezőtúri kistérség térképe mutatja be.

Praktikus méretaránya (1:15 000) lehetővé teszi, hogy minden jól látható legyen részleteiben, de a teljes város is könnyen áttekinthető. A modern, barátságos színezésű térkép a települések önkormányzatának szakmai segítségével készült.

 
Kiadás Éve
2012
Méretarány (elsodleges)
1 : 15 000
Nyelv
magyar
német
EAN
9789639939455
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem