Peking útikönyv (Panoráma)

Peking útikönyv (Panoráma)

MEDICINA
4954
Beszerzési idő 5-28 nap
4 500,00 Ft
ÁFA-val Előrendelhető, szállítási időről tájékoztatunk! A beszerzés bizonyos esetekben nem lehetséges, vagy csak újabb kiadást, vagy helyettesítő terméket tudunk javasolni!

Részlet a könyv előszavából:

A világ legnépesebb országaként ismert Kína a régmúlt több évszázadnyi és a közelmúlt több évtizednyi bezárkózását követően mára a világ egyik legizgalmasabb célpontjává vált. S bár más nemzetek ezt minket, magyarokat jócskán megelőzve fedezték fel, szerencsére ma már egyre több magyar turista és üzletember is utazik a hazánktól 9 000 km-re fekvő, a világ egyik legrégebbi civilizációjaként is ismert országba. Természetesen többségük felkeresi a kínai fővárost, Pekinget is, ahol több ember él, mint hazánk összlakossága. Pontosabban Beijinget, fővárosukat ugyanis ma már nemcsak maguk a kínaiak írják Beijingnek, de a legtöbb ország szintén áttért erre az írásmódra. Ennek kapcsán már itt, az Előszóban tisztáznunk kell a kínai nyelv könyvünkben használt átírási módját latin betűkre.

 
Kiadás Éve
2008
Nyelv
magyar
EAN
9789632439426
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem