Japán útikönyv (Panoráma)

Japán útikönyv (Panoráma)

MEDICINA
4936
Előjegyezhető
4 300,00 Ft
ÁFA-val

A Felkelő Nap Országa különleges, számunkra egzotikusnak tűnő utazást ígér: az évszázadokon át elszigeteltségben élt ország sajátos keleti kultúráját; a világ egyik legfejlettebb iparát; óriási megapoliszokat; a teaszertartások, a bunraku bábszínház, a kabuki- és a no-dráma hazáját; a világszerte elterjedt küzdősportok bölcsőjét; a külföldi irányzatok befogadásának és alkalmazásának művészetét, az új eszmék iránti fogékonyságot; ma is ezrek és ezrek által látogatott sinto és buddhista szentélyeket; a modern civilizáció jelenlétét arra a felfogásra építve, amely a mulandóságban a szépséget, a harmóniát látja. Színes képekkel teli könyvünk sokoldalú ismereteket ad a turistának, miközben képzeletbeli kalandozásra hívja azokat, akiknek nem áll módjukban ezt az "egészen más világot" felkeresni.

 
Kiadás Éve
2005
Nyelv
magyar
EAN
9789632439136
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem