Magas-Tátra túrakalauz

Magas-Tátra túrakalauz

Kornétás
4923
Beszerzési idő 5-28 nap
3 300,00 Ft
ÁFA-val Előrendelhető, szállítási időről tájékoztatunk! A beszerzés bizonyos esetekben nem lehetséges, vagy csak újabb kiadást, vagy helyettesítő terméket tudunk javasolni!
Immár több mint tíz év telt el első tátrai kalauzom, a Tátrai túrák megjelenése óta, Azóta három alkalommal, 2004-ben, 2007-ben és 2011-ben jelent meg a 250 tátrai túra című turistakalauz. Most ismét elékezett az idő, hogy ezt a tára-járók körében népszerűnek bizonyult kalauzt pontosítsam, felfrissítsem. A túrakalauzban a fő hangsúly továbbra is a túrákon, a túraútvonalak helyszínein és célpontjain van. A túraútvonalak számszerű adatai (távolság, szintidő) a legújabb mérések, valamint személyes tapasztalatok alapján lettek megállapítva, így azok pontosabban tervezhetővé teszik a kitűzött túracélok teljesítését. (Részlet a Bevetőből.)

Jelen kötet a Magas-Tátrán kívül a hozzá szervesen kapcsolódó hegységeket is hasonló részletességgel ismerteti. Könyvünkben a modern technikának köszönhetően pontosítottuk a túraútvonalak adatait, legfontosabb információkat és a téli sportokra a korábbinál nagyobb hangsúlyt fektetve naprakészen kiegészítettük a sípályákra és a felvonókra vonatkozó információkat. (Részlet a könyv Előszavából)

 
Kiadás Éve
2018
Megjelenési forma / Kötészet
336 oldal
Nyelv
magyar
Szerző
Nagy Árpád
EAN
9786155937040
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem