Portugália útikönyv - MARCO POLO - 2023

Portugália útikönyv - MARCO POLO - 2023

69144
Beszerzési idő 5-28 nap
3 990,00 Ft
ÁFA-val Előrendelhető, szállítási időről tájékoztatunk! A beszerzés bizonyos esetekben nem lehetséges, vagy csak újabb kiadást, vagy helyettesítő terméket tudunk javasolni!

Lélegzetelállító sziklaszirtek és strandok váltakoznak magányos hegyekkel, nyüzsgő városok félreeső falvakkal, pazar paloták oromcsipkés, képeskönyvbe illő várakkal. Ezt a kis országot a lenyűgöző tájak, a jó borok, a zamatos ételek és a rendkívül szívélyes emberek egyaránt jellemzik. Ugyan ki tudna ellenállni az országot nyugaton és délen körülölelő Atlanti-óceánnak, a fehéren csillogó, fövenyes strandoknak, a vad sziklákkal szegélyezett öblöknek vagy a zord sziklaszirteknek? Különösen szépek a tavaszi hónapok, amikor minden virágzik; a fő turisztikai szezon persze a nyár, de sok helynek télen is megvan a maga varázsa. Ebbe a vonzó országba kalauzol bennünket a Marco Polo-sorozat - naprakész információkat tartalmazó és színes képekkel, illetve térképekkel illusztrált - új kötete.

 
Kiadás Éve
2022
Nyelv
magyar
EAN
9789631369144
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem