Mallorca útikönyv (Panoráma)

Mallorca útikönyv (Panoráma)

MEDICINA
4864
Készleten
2 630 Ft
1-3 munka nap

A Panoráma-útikönyvek 1957 óta jelennek meg. A sorozatkban egyes országokat, magyar és külföldi régiókat, városokat mutatnak be, az adott területre vonatkozó legfontosabb, aktuális információkkal, teljességre törekvő részletességgel. A köteteket az útvonalakhoz igazodó térképek, alaprajzok és színes fényképek gazdagítják. "Idegenvezetőink" magyar szerzők, akik a magyar utazók sajátos igényeinek megfelelően ajánlják figyelmükbe a látnivalókat, külföldi útikönyvek esetében külön kiemelve a magyar vonatkozású nevezetességeket.


Amit Mallorca kínál:

  • A palmai Katedrális és a Királyi palota. Történelmi és építészeti kaleidoszkóp: hangulatos utcák, archaikus épületek, kolostorok, várak, városfalak a 800 éves keresztény múlt minden időszakából, és még régebbről, az arab, római, sőt talayotikus időszakból is.
  • Torrent de Pareis monolitpárja. Monumentális sziklaképződmények, tengerbe szakadó sziklafalak, a meredély szélén egyensúlyozó kilátók, cseppkőbarlangok, föld alatti tavak, sziklatalajból kihasadó erdőségek.
  • Strand Paltja de Palmán. Lassan mélyülő, homokos partok a szállodáknál, rejtelmes, mélykék öblök a sziget eldugottabb részein. Vízi vidámparkok, üvegfenekű tengeralattjáró, monokinis lányok, strandidő júniustól októberig.
Kiadás Éve
2005
Megjelenési forma / Kötészet
252 OLDAL
Nyelv
magyar
EAN
9789632438993
Legyél te az első! Mondd el milyen a termék!
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem