Velence útikönyv Nyitott Szemmel

Velence útikönyv Nyitott Szemmel

KOSSUTH
4782
Előjegyezhető
5 799,99 Ft
ÁFA-val

– A kötet elején szereplő Velence sava-borsa rész segítséget nyújt a legfontosabb nevezetességek kiválasztásában. Itt találjuk 
a legkiválóbb látnivalókat, a Szerkesztő ajánlatában pedig egyedi élményekről, a legjobb bevásárlóhelyekről és a más tippekről olvashatunk. 
– Ahhoz, hogy megértsük Velencét, múltjáról is tudnunk kell egyet s mást. A város történelméről és kultúrájáról szóló esszéket olyan szakértők írták, akik több éve itt élnek.
– A Részletes útikalauz fejezetben találjuk a látnivalók leírását. A főbb nevezetességeket számokkal jelöltük, melyeket visszakereshetünk a térképeken.
– Minden fejezet végén szerepelnek az ajánlott éttermek, bárok és kávézók listái is. 
– A kötetben levő pompás fényképek nemcsak a város földrajzát vagy épületeit mutatják be, hanem igyekeznek visszaadni a település hangulatát, és megismertetnek minket lakóival is.
– Az Úti tippek részben gyakorlati információkat találunk öt nagyobb témakörre osztva, melyek a köz-lekedés, a szálláshelyek, a prog-ramok (köztük a művészetek, 
éjszakai élet, a fesztiválok vagy a gyermekprogramok), az ábécé-sorrendbe szedett tippek és a nyelvi útmutató. A térképeket az első fülön található tartalom-jegyzék alapján könnyű visszakeresnünk.
– A könyv végén részletes utca-térképeket találunk, melyeken szerepelnek az éttermek, bárok, kávézók és szállodák is.

 
Kiadás Éve
2016
Nyelv
magyar
EAN
9789630983662
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem