Iceland - Izland - Bradt útikönyv

Iceland - Izland - Bradt útikönyv

76459
Beszerzési idő 5-28 nap
14 950,00 Ft
ÁFA-val Előrendelhető, szállítási időről tájékoztatunk! A beszerzés bizonyos esetekben nem lehetséges, vagy csak újabb kiadást, vagy helyettesítő terméket tudunk javasolni!

A Bradt díjnyertes Izland-kalauzának új, alaposan frissített ötödik kiadása továbbra is a legátfogóbb útikönyv a világ azon kevés országainak egyikéről, ahol nincsenek szúnyogok, hangyák, Starbucks és MacDonalds. A Lowell Thomas-díjjal (az Egyesült Államokban elérhető legmagasabb utazási írói díj) kitüntetett Bradt's Iceland őszinte, gyakorlatias információkkal egy olyan szerzőtől, aki húsz éven át többször is járt az országban, és jól ismeri annak nyelvét, történelmét és kultúráját. A Bradt's Iceland minden más útikönyvnél több kontextust nyújt az egyes helyekhez, valamint őszinte, oknyomozó, semmit sem elhallgató szálloda- és étteremkritikákat.

Ez a legújabb kiadás mindent tartalmaz, amire számíthatunk, az északi fényektől kezdve a hómobilozáson és a kutyaszánozáson át a Nyugati-fjordok, Izland legtávolabbi szeglete és a Laugavegur-ösvény, Izland leghíresebb ötnapos túrája meglátogatásáig. Az új fejlesztések között szerepel a különböző természetvédelmi területek és nemzeti parkok összevonása a "Vatnajökull Nemzeti Park" címszó alatt, a jobb infrastruktúra az egész országban, új szállodák, éttermek, bárok és geotermikus gyógyfürdők, valamint több, a tevékenységek szélesebb választékát kínáló túraközvetítő cég. Reykjavik esetében teljes körűen frissítették a város éjszakai életét, éttermeit, szállodáit, uszodáit és fesztiváljait, míg a további újdonságok között szerepel Kelet-Izland teljesebb lefedettsége, a hőforrások és gyógyfürdők látogatása, 4X4 kalandok az Izlandi Felföldön, valamint több részlet arról, hogyan és hol lehet megismerni Izland csodálatos vadvilágát. A Bradt's Iceland a legrészletesebb térképeket is kínálja az összes útikönyv közül.

A 20 évnyi személyes és üzleti utazásra, felfedezésre és kalandozásra alapozott, az egész országot bejáró útikönyv kimerítő, jól kutatott és átfogó, és az izlandi utazások egész éves megközelítését mutatja be, összhangban a helyi idegenforgalmi ipar fejlődésével, hogy a szokásos nyári szezonon túli látnivalókat is kínáljon. Andrew Evans a National Geographic munkatársaként és izlandi túrák gyakori házigazdájaként rendszeresen felfedezi az ország legtávolabbi szegleteit. Továbbra is tart előadásokat az országról magas színvonalú túracsoportoknak, valamint a National Geographic Society és a Smithsonian Institution számára. Útikönyve kimerítő, lehetővé téve az utazók számára, hogy megalapozott döntéseket hozzanak, hogy bárhová elmenjenek és bármit felfedezzenek.

*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***

 
Kiadás Éve
2022
Nyelv
angol
Sorszám vagy szelvényszám
05
Szerző
Andrew Evans
EAN
9781784776459
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem