Cegléd várostérkép
Cegléd várostérkép
Cegléd várostérkép
Cegléd várostérkép

Cegléd várostérkép

STIEFEL
480
1 700,00 Ft
1-3 munka nap

A Stiefel kiadásában másodjára jelent meg Cegléd város térképe, mely a város önkormányzatának szakmai segítségével, támogatásával és a ceglédi Tourinform irodával együttműködésben készült. A korábbi kiadványokhoz viszonyítva ez a térkép olyan utcákat is megjelenít, melyek a korábbi térképen még nem szerepeltek. A térképkészítők odafigyeltek arra is, hogy a térkép ne csak a tájékozódásban, tervezésben legyen segítségünkre, de mivel ez egy turisztikai információs kiadvány, a várostérkép a legfontosabb nevezetességeket, turisztikai szolgáltatókat és telefonszámaikat is tartalmazza.

A Tourinform irodák számára is hiánypótló lehet egy ilyen turisztikai információs kiadvány, mivel a települést meglátogató turisták sokszor a Tourinform irodákban kérnek segítséget a helyi nevezetességekkel kapcsolatban. Egy hajtogatott várostérképpel pedig könnyen eligazodhatnak a városban.

 
Kiadás Éve
2020
Méretarány (elsodleges)
1 : 12 500
Nyelv
magyar
EAN
9786156047069
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem