Cegléd várostérkép
Cegléd várostérkép
Cegléd várostérkép
Cegléd várostérkép

Cegléd várostérkép

STIEFEL
480
Készleten
1 700,00 Ft
ÁFA-val 1-3 munka nap

A Stiefel kiadásában másodjára jelent meg Cegléd város térképe, mely a város önkormányzatának szakmai segítségével, támogatásával és a ceglédi Tourinform irodával együttműködésben készült. A korábbi kiadványokhoz viszonyítva ez a térkép olyan utcákat is megjelenít, melyek a korábbi térképen még nem szerepeltek. A térképkészítők odafigyeltek arra is, hogy a térkép ne csak a tájékozódásban, tervezésben legyen segítségünkre, de mivel ez egy turisztikai információs kiadvány, a várostérkép a legfontosabb nevezetességeket, turisztikai szolgáltatókat és telefonszámaikat is tartalmazza.

A Tourinform irodák számára is hiánypótló lehet egy ilyen turisztikai információs kiadvány, mivel a települést meglátogató turisták sokszor a Tourinform irodákban kérnek segítséget a helyi nevezetességekkel kapcsolatban. Egy hajtogatott várostérképpel pedig könnyen eligazodhatnak a városban.

 
Kiadás Éve
2020
Méretarány (elsodleges)
1 : 12 500
Nyelv
magyar
EAN
9786156047069
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem