FRANCIA ALPOK - VIA FERRATÁK AZ ALPOKBAN

FRANCIA ALPOK - VIA FERRATÁK AZ ALPOKBAN

GULIVER
3670
5 990,00 Ft
ÁFA-val 1-3 munka nap

A via ferrata hegyekben, sziklákon vezető kiépített utakat" jelent, melyek legtöbbször meredek hegyoldalak kitett párkányain, szinte függőleges sziklafalain és éles gerinceken haladnak. Alattunk sokszor szédítő mélység tátong, fölöttünk a függőleges sziklafal tornyosul. Az előrejutást mesterséges fogásokkal, létrákkal, hidakkal segítik, biztonságunkat az utak mentén végighúzódó drótkötelek garantálják. Olyan magashegyi túra ez, melynek során alaposan megmozgatjuk izmainkat és próbára tesszük ügyességünket.A könyvben bemutatott útvonalak többségének minden túrázó bátran nekivághat, a második részben leírt via ferraták teljesítése viszont már alapfokú hegymászó tapasztalatot igényel.Némi merészség, kíváncsiság és kalandvágy - s bárki megízlelheti a sziklamászók kiváltságának tartott sziklafalak igába hajtásának" semmi máshoz nem fogható érzését.

 
Kiadás Éve
2001
Nyelv
magyar
Szerző
PASCAL SOMBARDIER
EAN
9789639232181
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem