Nürnberg Extra  várostérkép

Nürnberg Extra várostérkép

Falk
3606
4 500,00 Ft
ÁFA-val 1-3 munka nap

"Falk Stadtpläne Extra Standardfaltung" (Falk City Maps Extra Standard Folding): A részletes, mégis áttekinthető várostérkép ideális tájékozódási segédeszköz egy idegen városban. Akár a központban, akár a külvárosban, a Falk City Map Extra segítségével bármilyen célpontot megtalálhat, amit keres. A térkép a Leporello hajtogatásnak köszönhetően nagyon könnyen kezelhető. Az utazók számára ez a Falk várostérkép nélkülözhetetlen #útikalauz lesz a külföldiek számára", mivel a kiterjedt utcakönyvtár és az irányítószámok mellett minden fontos információt feltüntet a turisták számára. A várostérkép hátoldalán található 1:150 000 méretarányú utcatérkép érdekes turisztikai tippeket is tartalmaz a címben szereplő város környékére vonatkozóan. A másodlagos térképek a gyors hozzáférés érdekében okosan vannak elhelyezve a kiegészítőben, és részletes információkat mutatnak a város belterületéről, áttekintést nyújtanak a helyi tömegközlekedésről, valamint értékes információkat adnak a postai kézbesítési körzetekről. Így a Falk City Map Extrával mindig szem előtt tarthat minden fontos dolgot. "

 
Kiadás Éve
2020
Méretarány (elsodleges)
1 : 20 000
Nyelv
német
EAN
9783827926876
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem