Lake Garda Pocket Guide with road atlas &...

Lake Garda Pocket Guide with road atlas & Pull-out Map - Garda-tó MARCO POLO útikönyv és térkép

3178
3 990,00 Ft
ÁFA-val 1-3 munka nap
Marco Polo Lake Garda: the Travel Guide with Insider Tips Fully revised and updated for 2016. Now with new Discovery Tours chapter. Experience all of Lake Garda's attractions with this up-to-date, authoritative guide, packed with Insider Tips. Most holidaymakers want to have fun and feel relaxed from the moment they arrive at their holiday destination - that's what Marco Polo Guides are all about. You'll discover fabulous hotels, authentic restaurants, the region's trendiest places and nightlife venues, suggestions for those on a tight budget and what festivals and events to look out for. Also contains: the Perfect Route, Travel Tips, Links, Blogs, Apps & more, What's Hot and Travel with Kids. There can't be many lakes with such a variety of things to see and do as Lake Garda. It's no wonder that it caters to such a wide range of tastes. No sooner have you arrived at the shore you notice that southern breeze in your hair. Whether you're having a cappuccino or 'spritz' in the cafe by the lake promenade, strolling around ancient Roman sites, on your windsurfer or eating fish under the olive trees, this practical, pocket-sized guide, with its Insider Tips, reveal where you can watch some of the world's top rock climbers in action, and where you can take a relaxing bike ride without needing a map. The Trips & Tours chapter reveals that there is much to discover: smaller neighbouring lakes, the beautiful old town of Trento, and the exciting Museum of Modern Art in Rovereto. When it comes to Sports & Activities, the lake is a veritable adventure playground for adults, a top destination for windsurfers, mountain bikers and climbers.The Dos & Don'ts tell you what you absolutely have to avoid on Saturday afternoon and why you should leave your car as often as possible (and not just for environmental reasons). MARCO POLO Lake Garda provides comprehensive coverage of the lake and its surrounding area. To help you get around there's a detailed road atlas inside, useful town maps of Bardolino, Riva del Garda, Salo and Sirmione in the backcover, plus a handy pull-out map. A must-have for all travellers, including those who haven't bought a travel guide in the past.

 
A Marco Polo Garda-tó: az utazási útmutató a bennfentes tippekkel Teljesen felülvizsgált és frissített 2016-ra. Tapasztalja meg a Garda-tó minden látnivalóját ezzel a naprakész, hiteles útmutatóval, amely Insider tippekkel van ellátva. A nyaralók többsége szeretne szórakozni és nyugodtan érezni magát attól a pillanattól kezdve, hogy megérkeznek a nyaralóhelyükre - ez az, amiről a Marco Polo útmutatók szólnak. Lenyűgöző hoteleket, autentikus éttermeket, a régió legdivatosabb helyeit és éjszakai szórakozóhelyeit, a szűkös költségvetésű javaslatokat és a fesztiválokat és rendezvényeket ajánljuk. Tartalmazza továbbá: a tökéletes útvonalat, utazási tippeket, linkeket, blogokat, alkalmazásokat és többet. Nem csoda, hogy az ízek széles választékát kínálja. Amint megérkezett a partra, észrevette, hogy a hajába fúj a déli szél. Akár cappuccino vagy „spritz” van a kávézóban a tóparti sétányon, sétálva az ókori római helyszíneken, ez a praktikus, zsebméretű útmutató, a bennfentes tippekkel, feltárja ahol megnézheti a világ legjobb sziklamászóit, és ahol pihentető kerékpártúrát vehet igénybe térkép nélkül. A Trips & Tours fejezetből kiderül, hogy sok felfedezésre van szükség: kisebb szomszédos tavak, Trento gyönyörű óvárosa és a Rovereto-i izgalmas Modern Művészeti Múzeum. Ami a Sport & Tevékenységeket illeti, a tó egy igazi kalandjáték a felnőtteknek, a szörfösök, hegyikerékpárosok és hegymászók legjobb helyszíne. A Dos & Don'ts mondja meg, hogy mit kell elkerülnie szombat délután és miért hagyja el autóját a lehető leggyakrabban (és nem csak környezeti okokból). A MARCO POLO Garda-tó átfogóan fedi le a tavat és környékét. Ahhoz, hogy segítséget nyújtson, van egy részletes úti atlasz, hasznos város térképek Bardolino, Riva del Garda, Salo és Sirmione a hátlapon, valamint egy praktikus kihúzható térkép. Minden utazónak kötelezőnek, beleértve azokat is, akik korábban nem vásároltak útikalauzt.
Kiadás Éve
2016
Méretarány (elsodleges)
1:200 000
Nyelv
angol
EAN
9783829706667
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem