Benelux - Belgien - Niederlande - Luxemburg -...

Benelux - Belgien - Niederlande - Luxemburg - Belgium - Hollandia -Luxemburg atlasz - MARCO POLO

2984
Beszerzési idő 5-28 nap
6 500,00 Ft
ÁFA-val Előrendelhető, szállítási időről tájékoztatunk! A beszerzés bizonyos esetekben nem lehetséges, vagy csak újabb kiadást, vagy helyettesítő terméket tudunk javasolni!
Durch moderne Kartografie zeichnet sich der MARCO POLO Reiseatlas aus und bietet im Detailmaßstab die perfekte Orientierung. Im Maßstab 1:200 000 sind selbst kleine Orte und kleine Straßen schnell zu finden. Das klare und ausgewogene Kartenbild bietet viele Informationen zu Sehenswürdigkeiten, Natur- und Nationalparks und sonstigen touristischen Highlights.
Der Kartenteil: Hauptkarte im Maßstab 1:200 000 mit mehrsprachiger Legende (D, GB, I, F, NL, E, P, CZ, PL, H, DK, S)/ Kartenübersicht und Verwaltungsgliederung/ Fernfahrtenkarte mit Kartenübersicht/ 2 Stadtumgebungskarten: - Amsterdam - Brussel/Bruxelles/ 15 Citypläne 1:20 000 mit mehrsprachiger Legende: - Amsterdam - Antwerpen - Arnhem - Brugge - Brussel/Bruxelles - Eindhoven - Gent - Groningen - Den Haag ('s-Gravenhage) - 's-Hertogenbosch - Liège - Luxemburg - Maastricht - Utrecht - Rotterdam/ Kartenteil Europa 1:4 500 000; Der Serviceteil: Tabelle der Entfernungen und Fahrzeiten/ Verkehrsinformationen Benelux/ Ortsregister für die Länder B, NL, L mit Provinz, Postleitzahl und Suchfeldangabe/ Ausgewählte Sehenswürdigkeiten, Landschafts- und Gewässernamen mit Suchfeldangabe

 
Ez az A4-es méretű közúti atlasz a Benelux államok (Belgium, Hollandia és Luxemburg) régióját 1: 300 000-re fedi le. a legtöbb úton. Az atlasz festői útvonalakat és különféle érdekes helyeket jelöl, mint például kempingek, szállodák, motelek, fürdők, ajánlott strandok és határátkelők. Az elülső fedél egy lekerekített áttekintő térkép, amely az oldal hivatkozásokat tartalmazza egy hasznos távolságra és utazási idő diagramra. Az atlasz hátoldalán egy praktikus, 16 oldalas Európa térképe található 1: 4 500 000-nél, ami nagyszerű az útvonaltervezéshez, mivel Európa főbb városait, útjait és komp útvonalát mutatja (beleértve Izlandot, az Egyesült Királyságot, Törökország nagy részét). Oroszország és Oroszország között. Az atlasz 15 részletes városi tervet is tartalmaz, amelyek a nagyobb városokat foglalják magukban. Ezek az utak nevét, hoteleit, kórházait, vasútállomásait és hasznosabb vagy érdekesebb épületeket és tereptárgyakat mutatnak be. A helynevek átfogó indexe tartalmazza az irányítószám listát is. A legenda 12 nyelven, angolul is megtalálható.
Kiadás Éve
2014
Megjelenési forma / Kötészet
spirál atlasz
Méretarány (elsodleges)
1:200 000
Nyelv
angol
francia
holland
német
EAN
9783829737029
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem