Tyrol - Tirol térkép
Tyrol - Tirol térkép

Tyrol - Tirol térkép

2793
Készleten
5 850 Ft
1-3 munka nap

Az 1:150 000 méretarányú út- és szabadidőtérkép Tirolról számos hasznos és hasznos információt tartalmaz, amelyek hasznosak és hasznosak lehetnek egy Ausztria nyugati részén tett utazás során. Az elágazó közúti és vasúti hálózatot részletesen bemutatják, és a térképen számos regionális kerékpárút és távolsági kerékpárút is szerepel. A turistautak és a festői szépségű utak színesen vannak kiemelve, és számos vonzó kirándulóhely látható.

A freytag & berndt pontos kartográfiájának és az ideális méretaránynak köszönhetően az út- és szabadidős térkép ideális segítség a tervezéshez és a tájékozódáshoz.

Információk az út- és szabadidős térképen Tirolról

Regionális és távolsági kerékpárutak

Érdemes kirándulási célpontok

Turisztikai útvonalak

Hosszú távú túraútvonalak

Kempingek és lakókocsis kempingek

Az autóklubok üzemzavar-elhárítási szolgáltatásai

"Legjobb tippek

Városközpont térképek

1:150.000 méretarány

137,5 x 87,5 cm, csak az egyik oldalra nyomtatva

A "Top tippek" sorozat rövid összefoglalót kínál Tirol tíz legvonzóbb helyéről és látnivalóiról. Minden szöveg angol, francia és olasz nyelvre is le van fordítva. A népszerű turisztikai látványosságok közé tartozik Innsbruck óvárosa, a Kufsteini erőd vagy a Landeck-vár. A természetkedvelőknek érdemes ellátogatniuk az Achensee-tóhoz vagy a Karwendel természetvédelmi parkba. A családok számára szórakoztató órák szerepelnek a programban a schwazi ezüstbányában vagy az umhauseni Ötzi-faluban.

Azokat, akik autóval vagy motorral szeretnek utazni, lenyűgözi a Silvretta magashegyi út, a Sisi út vagy a Zillertali magashegyi út. Ezek Tirol legfestőibb turistaútjai közé tartoznak.

Kiadás Éve
2022
Méretarány (elsodleges)
1 : 150 000
Nyelv
angol
német
EAN
9783707921120
Legyél te az első! Mondd el milyen a termék!

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem