• -10%
Seychelles - Bradt útikönyv

Seychelles - Bradt útikönyv

2423
9 855,00 Ft 10 950,00 Ft -10%
ÁFA-val 1-3 munka nap

A Bradt's Seychelle-szigetek új, hatodik, teljesen frissített kiadása továbbra is a legátfogóbb angol nyelvű útikönyv az országról, amely a szigetek biológiai sokféleségéről és a természetvédelmi erőfeszítésekről szóló friss információkkal (a Seychelle-szigetek területének több mint 40%-a környezetvédelmi védelem alatt áll), könnyen olvasható formátumban mutatja be az országot. A kiadás újdonsága a számos szálláslehetőség részletesebb bemutatása, a közelmúltban magasabb színvonalon felújított számos szállodától és Félicités luxusüdülőhelytől kezdve az egyre növekvő számú panzióig és kis vendégházig, amelyek autentikusabb Seychelle-élményt nyújtanak. Az új helyek között szerepelnek a külső Alphonse-szigetek, Astove és Cosmoledo, míg az új gyakorlati információk a közlekedéssel kapcsolatos legfrissebb információkkal és a tengeri védett területek számának jelentős növekedésével kapcsolatos részletekkel foglalkoznak.

Az Afrikához, Madagaszkárhoz és Ázsiához történelmileg kötődő növények és állatok, valamint a trópusi Indo-csendes-óceáni térségben honos tengeri élővilág miatt a Seychelle-szigetek a természetrajz iránt érdeklődők paradicsoma. A szerzők lenyűgözően ismertetik a szigetek állat- és növényvilágát, a mangroveerdőtől és a teknősöktől kezdve a madarakig és a természetvédelmi területekig. A végig aktualizált útikönyv feltárja a szigetek számos titkát, a coco de mer pálmaerdőtől és a madárrezervátumtól a helyi piacokig és a kreol konyháig. Az új kiadás nemcsak arról nyújt naprakész információkat, hogy hol érdemes megszállni, enni és pihenni, hanem arról is, hogy hol található a világ legapróbb fabéka, és hogyan látogasson el a Bird Islandre, hogy megnézze a világ legnagyobb teknősét.

A Bradt Seychelle-szigeteki könyvében a tengerpartok, a korallzátonyok között való búvárkodás és búvárkodás, a vadvilág, a vitorlázás, a fesztiválok, az UNESCO világörökség részét képező Vallee de Mai és a hegyekben való túrázás mind-mind szerepelnek, így ideális társ egy álomnyaraláshoz.

*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***

 

All maps have been updated, new flight schedules are shown, and there is up-to-date coverage of where to stay and eat, as well as practical details about getting around. With plants and animals historically linked to Africa, Madagascar and Asia, and marine life native to the tropical Indo-Pacific region, the Seychelles is a haven for those interested in natural history and this is the only travel guide to the Seychelles with a comprehensive account of the flora and fauna. The authors provide fascinating coverage of the islands' biodiversity, from mangroves, turtles and birds to nature reserves. Updated throughout, they reveal the islands many secrets from coco de mer palm forests and bird sanctuaries to local markets and Creole cuisine.

Kiadás Éve
2021
Nyelv
angol
Sorszám vagy szelvényszám
6.
Szerző
Lyn Mair
Lynnath Beckley
EAN
9781784775780
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem